Copy

ZA 14 DECEMBER

Claron McFadden & Nightshade

 
Om het jaar af te sluiten hebben we een wel heel bijzonder concert gepland. De wereldberoemde Amerikaanse sopraan Claron McFadden, die van de ene grote zaal naar de andere reist, brengt ons een prachtig eindejaarsconcert in het meest intieme concertgebouw van Amsterdam.

McFadden maakte in 2016 een roadtrip: drie weken lang reisde ze rond het Middellandse Zeegebied om te onderzoeken hoe muziek en eten onderdeel zijn van onze identiteit. Ze gebruikte de iconische aubergine als haar visitekaartje en werd zo door verschillende families in vijf landen opgenomen. Ze leerde daar hun auberginegerechten koken en maakte kennis met lokale liederen.

Deze liederen vormen de basis van dit concert. Samen met Yannick Peeters (contrabas), Sjahin During (percussie) en Osama Abdulrasol (qanun) vormt ze Nightshade. Via mediterrane en oriëntaalse muziek zoeken ze naar onze gedeelde, culturele waardes. “And, if you close your eyes, you can almost smell the aubergine...” – Claron McFadden

INFO & TICKETS >>
(Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar dus wees er snel bij)

ZA 14 DECEMBER
20:30 UUR, € 21,50

MET KORTING NAAR ONZE CONCERTEN?

Wist u dat u bij ons ook een strippenkaart kunt kopen? Met een strippenkaart koopt u vijf of tien concerttickets die een jaar geldig blijven:

€ 91,50 voor vijf tickets (€ 18,30 per ticket i.p.v. € 21,50)

€ 171,50 voor tien tickets (€ 17,15 per ticket)

KOOP STRIPPENKAART >>

STEUN HET CONCERTGEMAAL

Het Concertgemaal is een podium voor avontuurlijke klassieke muziek. Een kweekvijver voor nieuwe programma's door jong en gerenommeerd talent. Tien zaterdagen per jaar vinden er concerten op hoog niveau plaats tussen de oude gemaalpompen. En wij hebben uw steun nodig om deze concerten te kunnen organiseren. Steun ons met een donatie.

MEER INFORMATIE >>
Heel graag tot ziens in het Concertgemaal!
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl

Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp