Copy

Nog geen live concerten, wel mooie plaatjes!

Toen uw nieuwsbriefschrijver van dienst zich schuifelend over de Landsmeerderdijk op weg naar het Concertgemaal begaf om sfeervol beeldmateriaal te verwerven voor deze februari-editie schoot haar opeens de tekst van een wat oudere (lees: 1994) (tja!) Loesje-poster te binnen: ’Laat je niet cultureel ondersneeuwen deze winter’.

Akelig actueel natuurlijk, want zo’n Sneeuwgemaal is aan de buitenkant erg fotogeniek, de bruisende muzikale binnenkant ligt al een tijdje stil.

Maar natuurlijk is het niet zo dat de musici zich ook stil houden. Ze doen dat alleen wat meer in het verborgene: thuis, solo of in kleine groepjes ergens in een studio. En dát levert dan ook weer mooie plaatjes op. Wij kozen er twee voor u uit. Om de musici toch een podium te bieden en om u niet cultureel onder te laten sneeuwen.

Doe er uw voordeel mee!
 

ASTORI ENSEMBLE
Verhalen uit Buenos Aires

In september vorig jaar speelde Astori Amsterdam het eerste concert Nieuwe Stijl in het Concertgemaal en met tweemaal achtentwintig man publiek was het bezoekersaantal daarmee maximaal. Voor iedereen die toen naast het net viste en er niet bij kon zijn, en voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de gepassioneerde tango’s in het Nederlands (!) van dit uitmuntende ensemble is nu de cd te koop.


astori.com
 

LISANNE SOETERBROEK
Shining Of Her Eyes

Violiste en buurtbewoner Lisanne Soeterbroek is concertmeester van het Antwerp Symphony Orchestra en speelde met haar Vespucci Kwartet al meerdere keren in het Concertgemaal. In januari dit jaar bracht ze haar eerste solo cd uit met Bach en Andriessen: Shining Of Her Eyes. Een prachtige, intieme cd vol troost en vrolijke verrassingen. In dit filmpje licht Lisanne graag een tip van de sluier zelf op.

Koop de CD via uw lokale muziekhandel!


 


TRIO RUSANOVSKY

IN DE... SPIEGELZAAL

Het concert van Trio Rusanovsky dat gepland stond voor zaterdag 13 februari houdt u natuurlijk van ons tegoed!
Luistert u in de tussentijd naar deze opname vol weemoed en hoop vanuit de Spiegelzaal die vader Leon, dochter Julia en zoon Arthur Rusanovsky in december voor Radio 4 maakten.
 

We hopen u snel weer te zien in het Concertgemaal!
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl

Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp