Copy
Met veel plezier presenteert het Concertgemaal een nieuw programma op de vijdagavond: de Open Concertbak! Naast onze maandelijkse zaterdagavondconcerten starten we dit seizoen met een open podium voor akoestische muziek in de vorm van een ‘open bak’ zoals u die misschien al uit de theater-en cabaretwereld kent. Vrijdag 9 november is de eerste editie van deze eerste vijf (pilot-)vrijdagavonden. Mis het dus niet!

VR 9 NOVEMBER, 20.30 UUR

VR 14 NOVEMBER, 20.30 UUR
 

DE OPEN CONCERTBAK


Tijdens deze avonden stelt Het Concertgemaal zich op als open podium, proeftuin, kweekvijver en muzieklaboratorium voor akoestische muziek. Hier kunnen musici laten zien waar ze mee bezig zijn, nieuwe samenwerkingen uitproberen of een deel van een nieuw programma laten horen zonder meteen in een avondvullend programma te hoeven voorzien. En het publiek wordt verrast met de nieuwste ontwikkelingen op muzikaal gebied in hun prilste vorm. Een muzikaal verrassingsmenu!

Alle soorten muziek zijn te verwachten en welkom, mits onversterkt uitvoerbaar: van barok tot hedendaagse composities en van klassieke werken tot geïmproviseerde muziek. Solo of met een groep: alle presentaties duren maximaal 20 minuten en tussendoor worden ook nog eens heerlijke cocktails gemaakt.

info & tickets
inschrijven artiest

ZA 20 OKTOBER, 20.15 UUR

 

MASCHA VAN NIEUWKERK
& JEFF HEIJNE


Misschien kent u celliste Mascha van Nieuwkerk van haar wekelijkse optreden bij Podium Witteman met de huisband Fuse? Tijdens dit bijzondere optreden in het Concertgemaal vormt zij een hele nieuwe combinatie met flamenco-gitarist Jeff Heijne. Van Nieuwkerk en Heijne hebben elkaar nog niet zo lang geleden ontmoet en deze zomer is ‘een nieuwe muzikale liefde opgebloeid’. Om deze liefde kracht bij te zetten hebben deze twee topmusici ook maar meteen een cd opgenomen die dit najaar uitkomt.
Deze avond staan er composities van o.a. Bartók, De Falla, Tsinsadze, Martinu en Pärt op het programma die met eigen stukken en persoonlijke verhalen met elkaar worden verbonden.
Een primeur in het Concertgemaal waar hopelijk nog veel meer moois uit voortvloeit!

info & tickets

ZA 10 NOVEMBER, 20.15 UUR

 

MOSA TRIO


Het Mosa Trio is een jong en aanstormend Nederlands-Belgisch pianotrio dat elkaar in Maastricht op het conservatorium leerde kennen. Inmiddels spelen ze over de hele wereld waar ze hun publiek verrassen met naast het geijkte pianotriorepertoire minder bekende composities. Een ‘must-hear’ voor klassieke én avontuurlijke luisteraars!

info & tickets

ZA 15 DECEMBER, 16 UUR

 

KERSTVERHAAL


Als afsluiter een muzikaal kerstverhaal voor de hele familie vanaf 6+! Nienke de la Rive Box (o.a. bekend van het Klokhuis) vertelt samen met zangeres Klaartje van Veldhoven en het Rembrandt Frerichs Trio in een uur op meeslepende wijze het kerstverhaal met muziek uit de streken waar dit zich afspeelt.

info & tickets

ZA 8 DECEMBER, 20.15 UUR

 

CARTE BLANCHE


Een carte-blanche voor meestergitarist-en cavaqinhospeler Nelson Latif! Latif is een graag geziene gast in het Concertgemaal en laat in deze donkere dagen voor kerst weer even de Braziliaanse zon schijnen. Voor dit verrassingsprogramma neemt hij zijn muzikale vrienden mee en haalt hij u zo uit die winterdepressie.

info & tickets

WERKPLEKKEN


Het Concertgemaal biedt werkplekken aan. Je werkt met gelijkgestemden uit de omgeving op één van de mooiste locaties van Amsterdam Noord. Ben je op zoek naar een vaste- of flex-werkplek? We nodigen je uit om een dagdeel te proefdraaien, om zo de sfeer van de locatie te proeven en huidige huurders te ontmoeten.

info
Heel graag tot ziens bij (één van) de concerten!
Share
Tweet
Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl


Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp