Copy
Vijf jaar geleden was het Concertgemaal alleen nog maar een vervallen gemaal, dat niet meer in gebruik was. En destijds zag het er van binnen uit zoals op de foto hierboven. In vijf jaar tijd is het volledig gerenoveerd en is het in gebruik genomen als muziekpodium voor de meest avontuurlijke, klassieke concerten van Amsterdam. Vorig weekend werd het lustrum gevierd met een prachtig concert door cellist Ernst Reijseger (die vijf jaar geleden het gemaal officieel omdoopte tot Concertgemaal) en blokfluitist Erik Bosgraaf. Gemist? Kom dan vooral naar een van onze andere concerten van komend seizoen. 

NAAR CONCERTAGENDA >>

ZA 26 OKTOBER

MAAT SAXOPHONE QUARTET

 
Deze vier jonge Portugese honden zijn hét aanstormend talent van dit moment! Het Maat Saxophone Quartet neemt u op 26 oktober mee op wereldreis. Via Debussy, Mendelssohn en Dvořák komen ze uit bij de hedendaagse componisten Nuno Lobo, Ramin Amin Tafreshi en Guillermo Lago. 

INFO & TICKETS >>

 STEUN HET CONCERTGEMAAL

Het Concertgemaal is een podium voor avontuurlijke klassieke muziek. Een kweekvijver voor nieuwe programma's door jong en gerenommeerd talent. Tien zaterdagen per jaar vinden er concerten op hoog niveau plaats tussen de oude gemaalpompen. En wij hebben uw steun nodig om deze concerten te kunnen organiseren. Steun ons met een donatie.

MEER INFORMATIE
 MET KORTING NAAR ONZE CONCERTEN?

Wist u dat u bij ons ook een strippenkaart kunt kopen? Met een strippenkaart koopt u vijf of tien concerttickets die een jaar geldig blijven:

€ 91,50 voor vijf tickets (€ 18,30 per ticket i.p.v. € 21,50)

€ 171,50 voor tien tickets (€ 17,15 per ticket)

KOOP STRIPPENKAART >>
Heel graag tot ziens in het Concertgemaal!
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl

Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp