Copy
View this email in your browser

Muziek waar iedereen beter van wordt!

Komende zaterdag kunt u zich onderdompelen in prachtige tijdloze muzikale tradities uit de wereld van de modale muziek – zoals de maqam – en traditionele muziek uit Klein-Azië met hedendaagse invloeden en veel ruimte voor improvisatie. In juni sluiten we het seizoen in stijl af.
 

zaterdag 14 mei, 20 uur

Duygu Alkan Trio
Songs from Anatolia

Duygu Alkan Trio is een ensemble met gelouterde bandleden uit verschillende delen van de wereld. Udo Demandt (Duitsland) vertolkt de vaak ingewikkelde ritmes op een jaloersmakende batterij aan oosterse en westerse percussie-instrumenten en Alexandros Papadimitrakis (Griekenland) bespeelt twee verschillende exemplaren van de ud, het oosterse zusje van de luit. Duygu Alkan zingt ondertussen met haar warme stem de sterren uit de hemel in het Turks, Grieks, Sefardisch, Koerdisch en Armeens.Voor Duygu Alkan is muziek niet alleen een manier om te laten zien hoe cultureel divers Anatolië was en is, maar ook hoeveel overeenkomsten er zijn tussen de verschillende culturen onderling. Kortom: muziek waar iedereen beter van wordt.

Een voorproefje hoort u hier.

info en tickets
 

zaterdag 18 juni, 20 uur

Anja Gottberg en Jamie Peet in de
Glerum Omnibus

In het laatste concert van dit seizoen deelt het Zweedse bastalent Anja Gottberg, student aan het Conservatorium van Amsterdam, het podium met Jamie Peet op drums en Ernst Glerum achter onze mooie vleugel in deze nieuwste versie van Omnibus. Dit wilt u niet missen!

info en tickets

 
Kijk hier concertopnames vanuit het Concertgemaal

 
En wordt daarna donateur!

 
Allemaal naar het Concertgemaal!
Facebook
Website
Email
Spotify
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl

Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp