Copy

Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! En natuurlijk een jaar vol nieuwe muzikale avonturen en hoogtepunten. In het Concertgemaal zit u dan in ieder geval goed, want hier komt elke maand weer bijzondere muziek van over de hele wereld voorbij door jonge en gerenommeerde topmusici. Dit voorjaar trekken we van Rusland naar Italië en via Engeland naar Argentinië en Brazilië. Gaat u met ons mee?

ZA 18 JANUARI
XTRO

 

Met een daverende roffel trappen we dit nieuwe jaar af met een jong percussietrio met de mysterieuze naam XTRO: de X staat voor het onbekende, het oneindige en tevens ook voor de X-factor die elke musicus uniek maakt. Gabriele Segantini, Antonio Bove and Miguel Varela zijn alle drie masterstudent aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en staan aan het begin van hun professionele muzikale avontuur. Deze jonge honden voegen aan nieuwe composities van opkomende componisten graag een theatrale choregrafie toe en spelen ondertussen met de mogelijkheden van electronica en improvisatie. Verwacht dus het onverwachte en begin het jaar met open oren en ogen! Een koude oliebol mag bij zo’n nieuwjaarsconcert natuurlijk niet ontbreken. U komt toch ook?

INFO & TICKETS >>

ZA 15 FEBRUARI
TRPTK TRIO

 

Helemaal zonder klinkers, maar met ongelofelijk veel Russische passie speelt dit nieuwe wonderwoman-pianotrio een prachtig programma met muziek van Shostakovich, Bloch, Ravel en Honegger. Een gloedvol concert voor een ijskoude februari-avond. Mis het niet!

INFO & TICKETS >>
Wilt u met korting naar onze concerten? Koop dan een strippenkaart!
Bekijk hier het hele programma
Heel graag tot ziens in het Concertgemaal!
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl

Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp