Copy
Concertgemaal nieuwsbrief december 2014
View this email in your browser
Het Concertgemaal, ‘een nieuwe geluid in Noord’ is voor vele bezoekers al een vertrouwd geluid geworden. Een groot publiek weet haar weg te vinden naar dit bijzondere podium aan de Landsmeerderdijk.. en hoe! Komende zaterdag is het middag- en avondconcert uitverkocht, dus we raden liefhebbers aan niet te lang te wachten met tickets reserveren voor het concert in januari. We wensen iedereen een fantastisch Nieuwjaar, we hopen je te ontmoeten tijdens één van de verrassende concerten die gepland staan voor 2015.

A Barockpuppies Carol - 20 dec. Uitverkocht!

Kerstmis krijgt dit jaar wel een heel speciaal muzikaal tintje! Een verteller en de muzikanten van de Barockpuppies voeren het publiek mee door ruimte en tijd. Kerstklassiekers worden in een nieuw jasje gestoken, vermengd met eigen composities en videogeesten. Het diner bevat een uitgebreid kerstmenu  'in de geest van Scrooge'.  Klik hier voor info.
Met dank aan de sponsor van dit concert: Amstel Botel.

Koperconcert - zaterdag 17 jan.

Op de opening konden we al genieten van een knap staaltje werk door de trombone/tuba sectie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Zij bliezen het gemaal nieuw leven in en komen nu terug om prachtige arrangementen te spelen van muzikale hoogtepunten uit films, musicals en opera, soms vermengd met popmuziek. Koop tijdig een ticket! Info & tickets

Flex-werkplekken te huur

Alle vaste werkplekken zijn voorzien, maar in ons ruime pand zijn nog genoeg flexibele plekken over. Hier kun je werken wanneer jou dat uitkomt, dus ook in de avonden of in het weekend. Tussen water en groen, met heerlijke koffie, razendsnel internet en een inspirerend team van andere flexwerkers en vaste huurders. Wil je meemaken hoe het is om in een inspirerende omgeving te werken? Kom dan gratis 'proef' draaien op woensdag 14 januari. Info

Het Concertgemaal

Gerenoveerd en omgetoverd tot een schitterende werkplek voor creatieve ondernemers en tegelijkertijd het eerste podium voor klassieke muziek in Noord. Jaarlijks vinden er tien unieke en intieme concerten op zaterdag plaats, geprogrammeerd door een collectief van top musici uit Noord, Landsmeer en omgeving.
Klik hier voor concerten

Word ook lid!

We doen een oproep aan alle muziekliefhebbers om lid te worden, want alleen met genoeg leden heeft dit bijzondere podium een overlevingskans! Met een lidmaatschap á 50 euro kun je vijf avondconcerten bezoeken. Leden krijgen voorrang bij het boeken van tickets tot aan één week voordat het concert plaatsvindt. 40 van de 60 plaatsen zijn voor leden gereserveerd.
lidmaatschap
Met dank aan de partners:  Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

Concertgemaal op Facebook       |       Doorsturen naar vriend 
 
email:
info@concertgemaal.nl

website:
www.concertgemaal.nl

 
adres:
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

 
Klik hier om je account te verwijderen       |       Klik hier om je gegevens aan te passen