Copy
Concertgemaal nieuwsbrief oktober 2014
View this email in your browser
Het Concertgemaal is gevestigd in één van de mooiste locaties van Amsterdam Noord: het oude gemaal aan de Landsmeerderdijk. Gerenoveerd en omgetoverd tot een schitterende werkplek voor creatieve ondernemers uit de omgeving en tegelijkertijd het eerste podium voor klassieke muziek in Noord. Na de overweldigende belangstelling tijdens de officiële opening half september, kijken we uit naar het allereerste concert van dit nieuwe seizoen op zaterdag 18 oktober!

Classical karaoke

is het jongste muzikale luchtkasteel van Michael Gieler. Een programma waarbij uiteenlopende klassieke muziekliefhebbers elkaar op het podium ontmoeten en samenspelen. De musici, allen leden van het Concertgebouworkest, leggen een stevig muzikaal fundament onder het geheel waardoor het publiek een boeiende middag en avond tegemoet gaat. Reserveer nu snel tickets, want er is een beperkt aantal plaatsen, leden krijgen voorrang.

Meespelen met Classical karaoke

Amateurs, kinderen, muziekstudenten en professionele musici; Michael Gieler daagt iedereen uit om mee te spelen, te dirigeren of een favoriet muziekstuk te bestellen. Leg je muzikale wens voor via  info@classicalkaraoke.nl
 

Het diner

zorgt voor een culinair intermezzo tussen het middag- en avondconcert. Bezoekers kunnen samen met de musici aan lange tafels plaatsnemen voor een heerlijk 3-gangen menu. Robert Bochove, voormalig chef-kok van onder andere Ponthuys en Noorderlicht, is al vijftien jaar actief in culinair Amsterdam-Noord en runt inmiddels zijn eigen cateringbedrijf i EAT. Klik hier voor diner.

Het Concertgemaal

is een podium voor klassieke muziek met jaarlijks tien unieke en intieme concerten op zaterdag, geprogrammeerd door een collectief van top musici uit Noord, Landsmeer en omgeving. De programma's onderscheiden zich van een doorsnee klassiek concert door de bijzondere samenstellingen en persoonlijke presentaties. Vanwege de bijzondere locatie krijgen de concerten een intiem en persoonlijk karakter.
Klik hier voor concerten

Word ook lid!

We doen een oproep aan alle muziekliefhebbers om lid te worden, want alleen met genoeg leden heeft dit bijzondere podium een overlevingskans! Met een lidmaatschap á 50 euro kun je vijf avondconcerten bezoeken. Leden krijgen voorrang bij het boeken van tickets tot aan één week voordat het concert plaatsvindt. 40 van de 60 plaatsen zijn voor leden gereserveerd.
lidmaatschap
Met dank aan de partners:  Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

Concertgemaal op Facebook       |       Doorsturen naar vriend 
 
email:
info@concertgemaal.nl

website:
www.concertgemaal.nl

 
adres:
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

 
Klik hier om je account te verwijderen       |       Klik hier om je gegevens aan te passen