Copy
Het nieuwe programma voor komend seizoen is bekend!

De tropenweken zijn voorbij, dus nu kunt u zich weer verheugen op de maandelijkse intieme muzikale zaterdagavonden in het Concertgemaal van september tot en met december.

ZA 15 SEPTEMBER, 20.15 UUR

 

EARTH-TIME


We beginnen met een zinderende aftrap door de fantastische pianist en componist Jeroen van Vliet (Boy Edgar Prijs 2014) en zijn Moon Trio. Samen met bassist Cord Heineking en drummer Mark Schilders opent hij een nieuwe klankwereld, waarin de schoonheid van het akoestische pianogeluid centraal staat. Een avond vol grooves en lyrische composities!
info & tickets

ZA 20 OKTOBER, 20.15 UUR

 

ROOTS


Misschien kent u celliste Mascha van Nieuwkerk van haar wekelijkse optredens bij het programma Podium Witteman? Zij is een van de oprichters van de huisband Fuse. In oktober speelt zij samen met haar broer, pianist Yuri van Nieuwkerk, het programma Roots waarin zij op zoek gaan naar de muzikale wortels van hun lievelingscomponisten. Een kleurrijk programma waar de vonken van af spatten!
info & tickets

ZA 10 NOVEMBER, 20.15 UUR

 

MOSA TRIO


Het Mosa Trio is een jong en aanstormend Nederlands-Belgisch pianotrio dat elkaar in Maastricht op het conservatorium leerde kennen. Inmiddels spelen ze over de hele wereld waar ze hun publiek verrassen met naast het geijkte pianotriorepertoire minder bekende composities. Een ‘must-hear’ voor klassieke én avontuurlijke luisteraars!
info & tickets

ZA 8 DECEMBER, 20.15 UUR

 

CARTE BLANCHE


Een carte-blanche voor meestergitarist-en cavaqinhospeler Nelson Latif! Latif is een graag geziene gast in het Concertgemaal en laat in deze donkere dagen voor kerst weer even de Braziliaanse zon schijnen. Voor dit verrassingsprogramma neemt hij zijn muzikale vrienden mee en haalt hij u zo uit die winterdepressie.
info & tickets

ZA 15 DECEMBER, 16 UUR

 

KERSTVERHAAL


Als afsluiter een muzikaal kerstverhaal voor de hele familie vanaf 6+! Nienke de la Rive Box (o.a. bekend van het Klokhuis) vertelt samen met zangeres Klaartje van Veldhoven en het Rembrandt Frerichs Trio in een uur op meeslepende wijze het kerstverhaal met muziek uit de streken waar dit zich afspeelt.
info & tickets
Heel graag tot ziens bij (één van) de concerten!
Share
Tweet
Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl


Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp