Copy
Nieuwsbrief - november 2015
Klik voor de online versie
Kbizz - agent voor artiesten, auteurs en illustratoren
Hierbij de derde kbizz nieuwsbrief, met veel illustratienieuws en bijzondere muziekprojecten. Laat je verrassen door de verscheidenheid, variërend van de tv-campagne van het Rijksmuseum met Floor Rieder tot de kerst-cd van Mathilde Santing en Thijs Borsten.

Kajsa Blomberg
Palace in Wonderland
FLOOR RIEDER TEKENT DE NACHTWACHT
Floor Rieder figureert in de campagne van het Rijksmuseum #hierteekenen. Hierin tekent zij, ontspannen zittend op de grond, haar geheel eigen versie van de Nachtwacht. 

Op 4 december verschijnt Het wonder van jou en je biljoenen bewoners, geschreven door Jan Paul Schutten en met illustraties van Floor. Dit is de opvolger van Het raadsel van alles wat leeft.
 
Luisterboek 100% Coco
TEKENEN MET JILL
Eind oktober verscheen het boek Tekenen met Jill van illustrator en presentatrice Jill Schirnhofer. Net als in haar tv-programma laat Jill hierin zien hoe je jurkjes, gezichten, cupcakes en dieren tekent. Dit boek van Karakter Uitgevers nodigt uit om creatief bezig te zijn en je fantasie te gebruiken.

Jill is bekend van televisie en YouTube. De teken- en knutselfilmpjes uit het programma 'Jill' zijn inmiddels meer dan 6 miljoen keer bekeken. Op Instagram wordt ze gevolgd door ruim 56.000 fans.
Klein Amsterdam Producties
WALLPAPER STORIES VAN NOËLLE SMIT

Noëlle Smit is een samenwerking aangegaan met KEK Amsterdam. KEK Amsterdam brengt wandvullende verhalen voor op de muur.

Een groot deel van de collectie is gebaseerd op illustraties van Noëlle uit de boeken Welkom op de Dierderij, Er was een prins en die wou een prinses en Willemijn.
 
KERST MET THIJS EN MATHILDE
Al ZIN in Kerst? Exclusief voor ZIN Magazine nam Mathilde Santing samen met Thijs Borsten haar 'all time Christmas favourites' op.

De cd is vanaf 19 november in de winkel verkrijgbaar bij aankoop van ZIN Magazine. Bekijk hier de studio opnames van deze bijzondere samenwerking.
 
Dirk Scheele met voorstelling Lekker weertje, Dikkie Dik!
AGEETH MET ORKEST
Afgelopen maand speelde Ageeth de Haan de voorstelling Daar komen de dieren met Het Symfonieorkest in Enschede en Deventer. Susan Koenen maakte de trailer van dit unieke concert.

Ageeth is ambassadeur van de WNF Bamboe Club. Daar komen de dieren is gemaakt in samenwerking met het WNF. De komende periode speelt Ageeth deze voorstelling nog met haar eigen band in verschillende theaters in Nederland.
Dirk Scheele met voorstelling Lekker weertje, Dikkie Dik!
100% MODE KWARTET
Niki Smit ontwierp een kwartet voor fashionistas. Heb jij voor mij van de jurkjes de Litlle Black Dress? En de rode loper jurk? En van de modeontwerpers Jean Paul Gaultier?

Het Mode Kwartet is een spin-off van de succesvolle 100%-boeken van Niki Smit. Het kwartet kost € 4,95 en is uitgegeven door Bambolino Toys.
Horizon Wines - Peter van Straaten
OVER TEKENEN EN OVER DE NATUUR
Peter van Straaten is tekenaar, schrijver en groot natuurliefhebber. In zijn nieuwste boek, Over tekenen en over de natuur, zijn zijn columns uit het NRC Handelsblad gebundeld. Vanzelfsprekend is iedere column voorzien van een tekening van zijn hand. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2015 kbizz, All rights reserved. Redactie: Mieke Olsthoorn
 
Deze nieuwsbrief wordt verzonden naar relaties van Kbizz. Wilt u zich uitschrijven?

Email Marketing Powered by Mailchimp