Copy
View this email in your browser
Butlletí informatiu - Març 2016
CALAIX DIGITAL
Recursos de la xarxa etiquetats per temes. Es poden buscar clicant la icona de la part superior dreta (Searche in topic) que té forma d'embut, podreu veure totes les etiquetes i us permetrà accedir directament als recursos que més us interessin. També podeu escriure una paraula per cercar.
Butlletí Digital BDR - Febrer 2016
Recull de les novetats relacionades amb la lectura en tot el seu abast, incorporades pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya.
 
De l'escola inclusiva al sistema inclusiu
Orientacions per a docents i professionals d’atenció educativa dels centres d’educació infantil, primària, secundària obligatòria i postobligatòria i dels serveis educatius.
 
JClic El Solsonès

Activitat JClic El Solsonès publicada a la zonaClic de la XTEC. Es treballen diferents aspectes de la comarca: municipis, entorn natural, patrimoni artístic, medi social i cultural.

Novetats a la mediateca del SE
Catàleg dels materials nous registrats a la mediateca del SE del Solsonès.
El telèfon mòbil a peu d'aula: de la dependència a la independència
Article publicat a El Diari de l'educació a càrrec d'Evaristo González, director de l'INS Torre de Palau de Terrassa.
III Jocs Florals Escolars de Catalunya
El Departament d’Ensenyament convoca els III Jocs Florals Escolars de Catalunya amb l’objectiu de potenciar i estimular l’expressió i producció escrita dels nois i les noies i fomentar una tradició cultural pròpia i arrelada al país. 
Copyright © 2015 SE del Solsonès All rights reserved. 
Butlletí amb les novetats del SE del Solsonès