Copy
View this email in your browser
Butlletí informatiu - Desembre 2015
CALAIX DIGITAL
Recursos de la xarxa etiquetats per temes. Es poden buscar clicant la icona de la part superior dreta (Searche in topic) que té forma d'embut, podreu veure totes les etiquetes i us permetrà accedir directament als recursos que més us interessin. També podeu escriure una paraula per cercar.
Butlletí Digital BDR - Novembre 2015
Recull de les novetats relacionades amb la lectura en tot el seu abast, incorporades al primer trimestre del curs 2015-16 pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya.
 
Kits educatius eduCaixa

Es poden sol·licitar els Kits eduCaixa per a l'aula.
 
La maleta de les emocions

La maleta consta d'un recull de contes i àlbums il·lustrats sobre el tema de les emocions. S'ha creat un bloc com a complement on es poden consultar i descarregar les propostes didàctiques. Podeu demanar en préstec aquest material al CRP.

Novetats a la mediateca del SE
Catàleg dels materials nous registrats a la mediateca del SE del Solsonès.
Joc de trons a classe
A l'Institut Barres i Ones de Badalona l'assignatura d'història s'ha convertit en un autèntic joc de rol que et transporta a la sèrie Joc de Trons. La gamificació planteja convertir les aules en espais lúdics per motivar els alumnes en l'aprenentatge..
Tolboox

Catàleg d'apps educatives i experiències catalogades per docents. Disposa d'un sistema de cerca per nivells, matèries, idioma, competències.
Copyright © 2015 SE del Solsonès All rights reserved. 
Butlletí amb les novetats del SE del Solsonès