Copy
View this email in your browser
Butlletí informatiu - Gener 2018
CALAIX DIGITAL
Recursos de la xarxa etiquetats per temes. Es poden buscar clicant la icona de la part superior dreta (Searche in topic), podreu veure totes les etiquetes i us permetrà accedir directament als recursos que més us interessin. També podeu escriure una paraula per cercar.

Novetats de la mediateca

Novetats de la mediateca: vídeos i llibres recentment adquirits. Podeu consultar la informació de cada document clicant sobre la imatge.

Nanokit 2.0

Material experimental didàctic sobre les àrees de nanociència i nanotecnologia. L’experiència combina una metodologia experimental, per a què els alumnes de quart d’ESO i batxillerat ho provin en primera persona, i materials complementaris en línia, per a què aprofundeixin en les bases teòriques i descobreixin investigacions relacionades d’actualitat.

Pla TAC de centre

En aquest espai trobareu tota la informació i els recursos per elaborar el Pla TAC del vostre centre.

Formació d'hivern de la UManresa

Propostes de formació de la UManresa. Blog d'Educació de la FUB..

Diccionari de llengües del món

Recull sistemàtic d’informació sobre 1.272 llengües estructurada en forma de fitxa de diccionari. Hi trobareu el nom de les llengües en català, àrab, gal·lès, alemany, anglès, espanyol, basc, francès, gallec, guaraní, italià, japonès, neerlandès, occità, portuguès, rus, suahili, amazic i xinès, i en la llengua mateixa de què es tracti. Igualment aplega informació sobre la filiació lingüística, el lloc on es parlen, la seva situació sociolingüística, vitalitat, alguns aspectes històrics, etc.

Entrevista a Fernando Hernández

El millor de l'art és que ens pot fer canviar tot allò que entenem per educació.

Propietat intel·lectual i drets d'autoria

En un centre educatiu hi ha moltes situacions en les quals cal tenir en compte qüestions relacionades amb la propietat intel·lectual i els drets d'autoria. .

Copyright © 2015 SE del Solsonès All rights reserved. 
Butlletí amb les novetats del SE del Solsonès
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SE del Solsonès · Solsona · Lleida, L 25280 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp