Copy
View this email in your browser
Butlletí informatiu - Setembre 2015
PFZ del Solsonès 2015-16
Podeu consultar l'oferta de les activitats de formació del professorat per al curs 2015-16. Les inscripcions són del 10 al 27 de setembre. Es poden consultar les assignacions a partir del 9 d'octubre.
Oferta formativa a la Catalunya Central
Es poden consultar la llista d'activitats formatives adreçades a tot el professorat de la Catalunya centrai. La inscripció és del 10 al 27 de setembre.
 
Institut de Sils: educació inclusiva amb projectes, sense assignatures ni timbres

[+ informació]
Formació telemàtica del Departament d'Ensenyament

Podeu consultar l'oferta de les activitats telemàtiques del Departament d'Ensenyament a la pàgina de "cercador d'activitats" de l'Xtec. Només cal escollir a Modalitat l'opció de "Formació telemàtica" i obtindreu el llistat complet.

Hi ha dos torns d'inscripció. El primer és del 10 al 27 de setembre i el segon del 8 al 18 de gener. Per més informació cliqueu aquí.

Com ensenyar ortografia
Un vídeo on en Daniel Gabarró explica com ensenyar ortografia i reduir les faltes ortogràfiques fins a un 80% amb, més o menys, un trimestre. 
[+ informació]
CALAIX DIGITAL
Recursos de la xarxa etiquetats per temes. Es poden buscar clicant la icona de la part superior dreta (Searche in topic) que té forma d'embut, podreu veure totes les etiquetes i us permetrà accedir directament als recursos que més us interessin. També podeu escriure una paraula per cercar.
[+ informació]
Bon curs 2015-16
Informació general del SE del Solsonès per al curs 2015-16.
[+ informació]
Copyright © 2015 SE del Solsonès All rights reserved. 
Butlletí amb les novetats del SE del Solsonès