Copy
De Maricken - Onbezorgd genieten
Klik hier als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven

Inschrijven voor deelplan 2 de Maricken fase IV kan tot 3 juni

Op zaterdag 18 mei is deelplan 2 van de Maricken fase IV onder grote interesse online in verkoop gegaan. Inmiddels heeft u nog enkele dagen de tijd om u in te schrijven op het gevarieerde aanbod van rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. Bekijk het aanbod op de website en schrijf u online direct in voor een van de woningen! Uiteraard bent u ook van harte welkom bij Brockhoff Makelaars voor een persoonlijk gesprek en een brochure. Kijk voor het bezoekadres op www.demaricken.nl/interesse/.
Onbezorgd opgroeien en genieten in de Maricken
Naast een ruime keuze in woningen biedt de Maricken en haar omgeving uw gezin een gevarieerd aanbod aan voorzieningen om onbezorgd op te groeien en te genieten. 
Opvang en scholen
In de Maricken hebben u en uw gezin het goed voor elkaar. In de wijk zijn een kinderdagopvang en 2 basisscholen te vinden: het Kids College (inclusief BSO) en Jenaplanbasisschool Vlinderbos. Verder vindt u in Wilnis nog een basisschool, in Mijdrecht 4 en Vinkeveen 3. Keuze zat dus!  

De oudere jeugd uit de Maricken kan terecht op het VeenLanden College. Deze middelbare school biedt onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau aan op haar vestigingen in Mijdrecht en Vinkeveen. Beide locaties zijn met een fietstochtje van ongeveer 10 minuten vanaf de Maricken lekker dichtbij. 
Gezondheidscentrum
Met een apotheek en de huisartsenpraktijk om de hoek zit u met uw jonge, maar ook wat oudere gezin helemaal goed in de Maricken. 
Speelvoorzieningen
In en om de Maricken zijn verschillende speelvoorzieningen te vinden, waar kinderen van alle leeftijden zich prima kunnen vermaken. In de toekomst wordt ten oosten van de huidige wijk ook nog eens een park aangelegd waar nog meer ruimte voor speelmogelijkheden komt! Tot slot is op nog geen 5 minuten fietsen het Speelwoud van Wilnis te vinden. Een plek waar kinderen spelenderwijs kunnen leren van de natuur en bij NME-centrum de Woudreus zelf kunnen moestuinieren.
Sportverenigingen
De Ronde Venen is een sportieve gemeente, met ruim 100 sportverenigingen. U vindt er meerdere voetbalclubs, tennis- en hockeyclubs. Met de prachtige Vinkeveense Plassen om de hoek biedt de gemeente ook een keur aan verschillende watersporten. Denk aan zeilen, waterskiën maar bijvoorbeeld ook duiken. Met het Veenweidebad beschikt de gemeente tot slot over een multifunctioneel sportcomplex op slechts 3 minuten fietsen van de Maricken!
Deze en alle andere voorzieningen kunt u vinden in de digitale gemeentegids van de gemeente De Ronde Venen. Of kijk voor meer informatie over de Maricken op de website: www.demaricken.nl!
Brockhoff nieuwbouwmakelaars
Keizer Karelweg 223 Amstelveen

Tel. 020 – 543 73 75
www.brockhoff.nl
nieuwbouw@brockhoff.nl
 
Copyright © 2019 Bouwmaatschappij Verwelius B.V., All rights reserved.


Wilt u veranderen hoe u deze e-mails wilt ontvangen?
U kunt hier
uw voorkeuren wijzigen of afmelden voor deze nieuwsbrief