Copy
De Maricken - Onbezorgd genieten
Klik hier als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven

Start verkoop fase IV zaterdag 23 maart

Goed nieuws! Binnenkort bieden we weer nieuwe woningen te koop aan in de gezellige wijk de Maricken! In totaal zullen we in deze fase IV 125 woningen realiseren. Het aanbod bestaat uit verschillende typen rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen in verschillende prijsklassen.

Benieuwd naar de nieuwe woningen? Op 23 maart 2019 ben je van 10 tot 12 uur van harte welkom tijdens het ‘start verkoop’-evenement in de wijk. Hier ontvang je meer informatie over alle woningen, de wijk de Maricken én de prachtige omgeving van de wijk. Meer info volgt snel!

Nieuwe fase, nieuwe huisstijl!

Met de start van de nieuwe fase is tegelijkertijd een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Deze zie je al terug in deze nieuwsbrief maar ook op de vernieuwde website www.demaricken.nl en op facebook. Neem snel een kijkje! In het voorjaar zal het nieuwe logo ook nog feestelijk worden onthuld in de wijk, hierover later meer!
Ontwikkelingen in De Maricken
Aanleg bruggen
Onlangs is een start gemaakt met de aanleg van de fiets- en wandelbruggen tussen De Maricken en Wilnis, waardoor de aansluiting met het dorp nog beter is. Omdat er nog geen definitieve inrichting is voor de Spoordijk worden de bruggen via een tijdelijke inrichting aangesloten op Wilnis. Een dam met duiker wordt nog aangelegd ter hoogte van de Rietvoorn en Zeelt. 
Aanleg rotonde en waterberging
De gemeente De Ronde Venen is samen met partners druk bezig met het voorbereiden van de aanleg van een rotonde in de Mijdrechtse Dwarsweg. Naar verwachting is de rotonde na de zomer gereed. Ook wordt dit jaar gestart met de aanleg van een waterbergingsgebied van circa 1 hectare direct ten noorden van de wijk. Dit krijgt het karakter van een plas-drasgebied waar de natuur vrij spel heeft. In het gebied kan ook gewandeld worden. 
Herinrichting Spoordijk
Op korte termijn wordt gestart met het opstellen van een ontwerp voor het gedeelte van de spoorbaan tussen de N212 en de Rondweg in Mijdrecht. Dit historische tracé is belangrijk als wandel- en groenzone en wordt herontwikkeld met aandacht voor de biodiversiteit. Inwoners worden binnenkort uitgenodigd om hun ideeën hiervoor in te brengen. Dit kan binnenkort op een inloopavond in het gemeentehuis, houd voor de details de website van de gemeente in de gaten.
Intentieovereenkomst volgende fase getekend
Het college van B&W in gemeente De Ronde Venen heeft op 1 februari ingestemd met de ontwikkeling van de volgende fase van de Maricken. De intentieovereenkomst is hiervoor getekend. Dit is het startsein voor het haalbaarheidsonderzoek. Het onderzoek moet inzicht geven in de stedenbouwkundige opzet en het woningbouwprogramma voor het volgende deel van de wijk. Het onderzoek moet eind 2019 zijn afgerond. Lees meer
Brockhoff nieuwbouwmakelaars
Keizer Karelweg 223 Amstelveen

Tel. 020 – 543 73 75
www.brockhoff.nl
nieuwbouw@brockhoff.nl
 
Copyright © 2019 Bouwmaatschappij Verwelius B.V., All rights reserved.


Wilt u veranderen hoe u deze e-mails wilt ontvangen?
U kunt hier
uw voorkeuren wijzigen of afmelden voor deze nieuwsbrief