Copy

Nieuw in verkoop fase 2 van de appartementen en maisonnettes! Na de succesvolle verkoop van fase 1 is vandaag de verkoop gestart van de tweede (en tevens laatste) fase van de totaal 38 appartementen en maisonnettes gestart. Met een oppervlakte vanaf circa 75 m2 en koopsom vanaf circa €212.500,- v.o.n. geniet je hier van de luxe van nieuwbouw voor een betaalbare prijs.

 
 
Heerlijk zonnige woningen
 
 
 
Deze heerlijk zonnige woningen beschikken alle over een tuin of een terras op het zuiden of westen. Dat betekent optimaal genieten van het licht en de zon. Op het openbare binnenterrein zijn er voldoende parkeerplaatsen. En elke woning heeft een privéberging op de begane grond.
 
 
 
Betaalbaar wonen
 
 
 
  • Woonoppervlakte van circa 75 of 95 m2
  • Twee- of driekamerwoning
  • Vanaf circa €212.500,- v.o.n.
  • Betaalbaar nieuwbouw wonen in
    heerlijke omgeving
 

Wellicht heb je de brochure van de Appartementen en Maisonnettes nog. De woningen staan ook in de brochure welke wij tijdens de start verkoop van fase 1 hebben uitgedeeld. Mocht je deze niet meer hebben, alle informatie staat op de website www.demaricken.nl of kom langs in het verkoopkantoor aan de Marickenlaan 1 te Wilnis. Uiteraard is de informatie ook verkrijgbaar bij Brockhoff Makelaars in Amstelveen (Keizer Karelweg 223).
 
Heb je interesse? Inschrijven is mogelijk tot 13 juni a.s. 17.00 uur via het digitale inschrijfformulier. Op dit formulier kan je op volgorde van jouw voorkeur wederom aangeven naar welke bouwnummers de interesse uitgaat. Ook indien je je voor de eerste fase hebt ingeschreven maar toen helaas niet aan bod bent gekomen, moet je je opnieuw voor fase 2 inschrijven. Na de inschrijftermijn zal er een toewijzing plaatsvinden.
 
Iedereen die een woning toegewezen heeft gekregen wordt hierover uiterlijk week 25 geïnformeerd en zal worden uitgenodigd voor een toelichtend gesprek, waarna je met bijbehorende uitleg aanvullende verkoopinformatie van ons ontvangt.
 
Wij zien het inschrijfformulier graag tegemoet!This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bouwmaatschappij Verwelius B.V. · Energieweg 2 · Huizen, 1271 ED · Netherlands