Copy

De Maricken krijgt steeds meer vorm! De eerste bewoners wonen er al met veel plezier en het project wordt nu uitgebreid met Marickenlaan: tien luxe twee-onder-één-kapwoningen. Deze ruime woningen bieden veel keuzevrijheid en mogelijkheden, met woonoppervlakten van 170 tot 187 m2, vanaf €510.000,- v.o.n. 

 
 
Heerlijke ligging
 
 
 
De woningen van Marickenlaan hebben een perfecte ligging, centraal in de wijk. Het is straks fijn thuiskomen in een statige, ruime en lichte woning, gelegen aan het water met tuin op het westen. Na een drukke dag is het heerlijk even ontspannen in de zon aan het water.
 
 
 
Oog voor detail
 
 
 
De woningen worden gebouwd met veel oog voor detail. Traditionele bouw, mooi metselwerk, openslaande deuren naar de tuin en prachtige raampartijen. Standaard worden de woningen voorzien van zonnepanelen aan de achterzijde. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de energierekening!
 
 
 
Alles dichtbij
 
 
 
In de Maricken is het heerlijk rustig wonen op een steenworp afstand van de grote steden Amsterdam en Utrecht. Vanuit de Maricken bent u zelfs in 20 minuten al in Amsterdam! U geniet hier van alle voordelen van het stadse leven, maar met de rust en mogelijkheden van het wonen in een gezellig dorp. Het groen, het water en de ruimte om u heen zijn direct voelbaar op weg naar uw nieuwe woning. Dat is pas echte vrijheid!
 
 
 
Start verkoop
 
 
 
Zaterdag 8 april a.s. start de verkoop van Marickenlaan.

U bent van harte welkom in ons informatiecentrum op de bouwlocatie aan de Mijdrechtse Dwarsweg 35 in Wilnis. Van 11:00 tot 13:00 uur zijn wij aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en ligt de brochure met prijslijst en inschrijfformulier voor u klaar. Inschrijven kan tot 19 april 12:00 uur. Tot zaterdag!
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bouwmaatschappij Verwelius B.V. · Energieweg 2 · Huizen, 1271 ED · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp