Copy
 

Aan de entree van de nieuwe wijk de Maricken zullen twee mooie appartementengebouwen verrijzen: Heeren van Wilnis. Na de succesvolle start verkoop van gebouw I gaat nu ook gebouw II in verkoop. Deze zeslaagse woontoren met aan iedere zijde uitpandige balkons valt op door de markante vierkante bouw. Samen met het eerste gebouw vormen zij de karakteristieke toegang naar de wijk.
 
 
Bouw gestart
 
 
 
De bouw van beide gebouwen van Heeren van Wilnis is inmiddels gestart en vanaf zaterdag 22 september a.s. zal het tweede gebouw in verkoop gaan. Naar verwachting zal de bouw in de loop van 2020 gereed zijn. 
 

Zaterdag 22 september start de verkoop online op de website. Alle informatie zoals de brochure, prijslijst en inschrijfformulier zijn dan digitaal beschikbaar. Uiteraard bent u voor deze informatie en al uw vragen woensdag 26 september a.s. en vrijdag 28 september a.s. van harte welkom in ons verkoopkantoor aan de Marickenlaan in Wilnis. Van 15:00 uur tot 17:00 uur zijn wij hier aanwezig. De inschrijving is digitaal en loopt tot maandag 8 oktober a.s. tot 12.00 uur via Brockhoff Makelaars.

Heeren van Wilnis
  • Woonoppervlakten van 83 m2 tot 95 m2
  • Twee slaapkamers
  • Vanaf € 272.000,- v.o.n.
  • Uniek appartement op de begane grond, mét tuinGoed nieuws

De verkoop van de appartementen in de wijk De Maricken verloopt voorspoedig. Momenteel zijn er geen appartementen in de Heeren van Wilnis fase 1 meer beschikbaar. Ook de appartementen die ter hoogte van de school worden gerealiseerd, zijn allen verkocht.

Er zijn hier nog enkele maisonnettes beschikbaar: ruime woningen met een woonkamer, keuken en het terras op de eerste woonlaag. De tweede verdieping telt 2 slaapkamers en de badkamer. Middels een vlizotrap is ook nog een ruime bergzolder bereikbaar. De buitenruimtes liggen op het zuiden of westen. De maisonnettes hebben koopsommen vanaf € 260.000,- v.o.n. De bouw is inmiddels gestart, de verwachte oplevering is zomer 2019.

De Maricken

Verwelius is momenteel ook druk bezig met de voorbereidingen voor de hierop volgende fase. In deze fase staan diverse type woningen gepland, zoals huurwoningen en eengezins koopwoningen van circa 80 m2 en van 130 m2, maar ook ruime twee-onder-één-kapwoningen.

Wij houden u via deze nieuwsbrief en de website op de hoogte!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bouwmaatschappij Verwelius B.V. · Energieweg 2 · Huizen, 1271 ED · Netherlands