Copy
KRACHTIG NAAR JE KERN TOE...
logo Lemon Pit
 
blog & NIEUWS  | Contact
Bospad door een bos in herfstkleuren
Ben jij de herfst nu al zat of wil je weten hoe je zo goed mogelijk deze periode doorkomt?
Valt het afscheid van de zomer jou zwaar en is de herfst voor jou een kwelling? Veel mensen worden overvallen door sombere gevoelens bij het najaar. Hoe kan dit? Meestal heeft dit te maken met de dagen die korter worden. Het aantal uren daglicht dat van invloed is op melatoninespiegel neemt af. Het hormoon wordt ’s avonds aangemaakt en zorgt dat je slaap krijgt. In het najaar en de winter, wanneer er weinig daglicht is, kan het hormoon ook overdag worden aangemaakt. Hierdoor voelen mensen zich moe en energieloos. Het natte, druilerige herfstweer maakt dat mensen meer naar binnen gericht zijn, letterlijk en figuurlijk.

Lees in ons blog 'Help de zomer is voorbij' praktische tips om de herfst/winter zo goed mogelijk door te komen maar ook waarom de herfst je zwaar kan vallen.
Lees meer
 
Dromerige jonge vrouw met omslagdoek
Help, ik wil van mijn PMS af!
Heftige stemmingswisselingen, kattig zijn, onzeker voelen, buikpijn, hoofdpijn, depressieve gevoelens (niks meer zien zitten), maar vooral het niet onder controle hebben van je gevoelens. En keert dit iedere maand weer terug en wil je hier vanaf? Je bent niet de enige met PMS, maar je kunt er wel iets aan doen. Wil je weten wat je eraan kunt doen?
Lees meer
 
Zieke speelgoedkikker met doos met tissues
Waarom zijn we massaal verkouden in de herfst en wat eraan te doen?
Zodra het weer verandert en de herfst zijn intrede doet beginnen de eerste mensen te snotteren. Opvallend veel mensen zijn ziek. Is er een verband tussen het herfstweer en verkoudheid of is dit slechts een fabeltje? Lees hoe je kunt voorkomen dat je ziek wordt. En wat je kunt doen als je toch genekt wordt door het virus.
Lees meer
 
Rowena Wijnands
Aangepast lesrooster decembermaand
De maand december staat bol van de feestdagen. Daarom hebben we een aangepast rooster. Voor de avond van 5 december dien je je op te geven en in de ochtend  is er 1 verzamel les van 10.05-11.05 uur. Voor Sinterklaasavond gaan de beiden lessen (Easy flow en de Bali Relax Yoga) bij minimaal 6 deelnemers door, wil jij Sinterklaas avond op een bijzondere manier doorbrengen geef je dan nu al op bij de balie.

Van maandagavond 24 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019 zijn wij gesloten. Maandagochtend 24 december zijn er nog volop lessen. Vanaf woensdag 2 januari beginnen we het nieuwe jaar weer sportief en zien we jullie graag weer in de lessen.
Lesrooster
 
Kerstcadeautjes
Op zoek naar mooie cadeaus voor de feestdagen?
Ben je op zoek naar dat ene originele cadeau voor het heerlijk avondje of voor onder de kerstboom? Lemon Pit heeft nu een prachtige collectie meditatiekussens en mooie, ergonomische Indische Seringenhouten meditatiebankjes. De kussens zijn van een hoge kwaliteit, rijk gevuld, buitenhoes is te wassen en in diepe mooie sprekende kleuren, die niet misstaan in een modern interieur. De meditatie kussens  zijn verkrijgbaar in diverse kleuren in ronde en vierkante vorm (als je niet van ronde kussens houdt). Je hoeft alleen jou favoriete kleur en vorm uit te zoeken (of die van de ontvanger natuurlijk).

Liever een kleiner cadeautje of iets dat in de schoen past? Dan is een wierrookbrander met wierrook bricks misschien een leuk idee. Verkrijgbaar in twee geuren, Forest Drew Incense en Lemon Mist Incense.

Voor alle cadeaus geldt dat ze feestelijk zijn ingepakt. Leuk om te geven en te krijgen. Wie verwen jij deze feestdagen?
 
facebook  google+  youtube

Bekijk online  |  Doorsturen  |  Afmelden

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld voor berichten van Lemon Pit.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp