Copy
KRACHTIG NAAR JE KERN TOE...
logo Lemon Pit
 
blog & NIEUWS  | Contact
Rowena Wijnands
Fitter, soepeler en krachtiger?
Haal meer rendement uit je sporten
Misschien ben je het nieuwe jaar wel gestart met het voornemen meer te gaan sporten. Of sport je wel, maar wil je nu echt wel eens progressie gaan maken en voelen!?! Wil je fitter, soepeler en krachtiger worden? We geven je tips en kansen om direct meer resultaat uit je sport te halen, de yoga-actie voor de maand februari, een artikel hoe jij leniger kan worden. En ‘last but not least’ stellen we jullie vol trots ons nieuwe bedrijf Lemon Pit Exclusive voor.
 
Yoga Strength, man in een krachtige yogahouding
Nieuw: krachttraining bij Lemon Pit Yoga studio!
Niet meer apart naar de sportschool voor krachttraining?! Vanaf dinsdag 3 maart breidt Lemon Pit uit met een unieke les gericht op krachttraining waarbij Jørgen je meeneemt in de Yoga Strenght om keihard met jou te trainen, met als doel meer spierkracht! Deze pittige yogavorm is bedoeld voor gevorderde yogi’s (je volgt al Easy Flow Active en/of de Full Flow Active lessen) en mensen die graag verantwoord en technisch tot in de puntjes op spierkracht willen trainen, zodat jij straks ook krachtige yogahoudingen met gemak kan uitvoeren. Het trainingsprogramma is exclusief opgesteld voor Lemon Pit Yoga Strenght. Wie durft? Kijk op de website voor meer informatie en houd je Facebook in de gaten.
Meer over Yoga Strength
 
Homepage website Lemon Pit Exclusive
Lusteloos, onverklaarbare lichamelijke klachten
of zit je in een burn-out?
Lemon Pit Exclusive biedt trajecten om je probleem bij de kern aan te pakken, zodat je weer psychisch en fysiek gezond en sterk in het leven staat. Lemon Pit biedt meer dan alleen Lemon Pit Yoga. Rowena en Robin hebben hun ervaring, kennis en gemeenschappelijke visie samengebracht in hun nieuwe bedrijf Lemon Pit Exclusive. Wij nodigen jou uit, om op onze site www.lemonpitexclusive alles hierover te lezen. Kennis, mooie blogartikelen, praktische inzichten, die jij nu al kan inzetten voor jezelf. Binnenkort ontvang jij, exclusief voor jou als klant van Lemon Pit, onze eerste E-zine van Lemon Pit Exclusive, vol waardevolle artikelen.
Naar Lemon Pit Exclusive
 
Lenig worden. Vrouw in yogahouding
Voel je je stijf, wil je graag nog leniger worden?
Train je, maar heb je nog steeds het gevoel dat je stijf blijft of niet zo lenig als je buurvrouw of -man? De mate waarin je lenig bent hangt van veel factoren af, zoals bijvoorbeeld je lichaamsbouw, manier van trainen, je voeding. Het goede nieuws is dat je er zelf veel aan kunt doen om leniger te worden. Het begint met een stukje kennis over wat lenigheid is, het zorgen voor de goede condities en oefeningen. Ben je benieuwd hoe jij leniger kunt worden? Lees alles in ons blog.
Blog Lenig worden
 
Man met yogamat
Verras je Valentijn met een gratis yogales
Een lief en gezond gebaar voor jouw Valentijn. Speciaal voor onze klanten een gratis Valentijnscadeau voor hun geliefden. Op vrijdag 14 en zondag 16 februari mogen onze klanten, hun Valentijn, gratis meenemen naar de yogales. Ook samen op de yogamat? Geef je tijdig op via de site zodat je zeker weet dat er plek is, vol = vol.
Opgeven voor proefles yoga
 
Vrouw in yogahouding zonsondergang
4 x zoveel effect uit je yoga voor maar €12,00 meer
Vind je yoga fijn én wil je er meer uithalen, dan is het upgraden van je abonnement een optie, die je heel veel oplevert. Bewezen is dat het verhogen van het aantal keren yoga per week de effecten doen verviervoudigen. En een aanrader is de combinatie met de Yoga Strength lessen, waarbij je alles in 1 klap meeneemt voor je eigen complete training. Je zult snel genoeg merken dat je grote sprongen maakt in spierkracht en souplesse. Je gaat al van één naar twee keer in de week yoga voor maar € 12,00 per maand extra. Dit kun je direct regelen bij één van onze baliemederwerkers.
 
Kat die twee kanten uitkijkt
Opvoeden is topsport!
Drijven je kinderen je ook af en toe tot wanhoop en word je zo nu en dan ‘knettergek’ van ze? Reageer je niet zoals je zou willen reageren door pure machteloosheid? Heel herkenbaar voor veel ouders. Dat opvoeden ook een sport is, dat is wel duidelijk. De vraag is hoe zorg je dat je het leuk hebt met je kind en toch aan het opvoeden bent?

Psychotherapeut Philippa Perry schreef er een boek over. In haar bestseller ‘Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen’ staan geen opvoedtrucs, maar wel hoe je als ouder een goede band met je kind opbouwt. Een boek met veel herkenbare situaties.
 
facebook  youtube

Bekijk online  |  Doorsturen  |  Afmelden

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld voor berichten van Lemon Pit.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp