Copy
KRACHTIG NAAR JE KERN TOE...
logo Lemon Pit
 
blog & NIEUWS  | Contact
Herfstbos als thema over focus
Focus! Op je lichaam én je brein
In de huidige tijd kennen we veel welvaartsziekten. Oorzaak: een ongezonde leefstijl. We verliezen ons geregeld in de waan van de dag en zijn bij het minste of geringste afgeleid. Weg vakantiegevoel, weg focus. Hoe komt dit en wat kunnen we eraan doen? Alles over focus, jouw yogalessen, een boekentip en nog veel meer.
 
Kop van een uil
Haal het beste uit jezelf: focus!
Ben jij snel afgeleid en met meerdere dingen tegelijk ‘half’ bezig? Zonde, dat kost je veel energie en het resultaat wordt er niet beter op. Sterker nog het kost je veel tijd om weer terug te keren naar waar je mee bezig was. Het draait om focus! Lees alles over focus en tips voor het vergroten van je focus in onze blogs: ‘Pling’ en weg is je aandacht! en Direct rust in je hoofd? Zet je focus aan.
 
Graspluimen bij zondsopgang
Heb je ook het idee dat de vakantie al maanden terug is?
Ben je ook alweer vergeten hoe heerlijk ontspannen je was op vakantie? Verlies je jezelf in de waan van de dag met werk, kinderen, sociale contacten, sporten en plof je ’s avonds uitgeput op de bank of in bed. Dat kan echt anders. Je kunt het vakantiegevoel vasthouden of weer terugkrijgen. Lees een paar simpele tips die je daarbij helpen.
Vakantiegevoel vasthouden
 
Kermit kikker kijkt onder een paddestoel
Vacature baliemedewerker(ster)
Lemon Pit is op zoek naar een vlotte student(e) die een bijbaan wil als baliemedewerker. Ben jij of ken jij deze vlotte student(e) met humor bekijk de vacature op onze website en reageer.
Vacature baliemedewerker(ster)
 
Danseres in opspattend water
Geef onze yogalessen een review
Wil jij ook een prachtige bijdrage leveren aan de yoga? Én tevens kans maken op een mooie sporttas of yogamat ter waarde van € 39,95?

Wij stellen het ontzettend op prijs als jij een review achterlaat over hoe jij je yogalessen bij Lemon Pit ervaart.
Review geven
 
Kop cappucino plus een boek
Boekentip: Focus aan/uit
Op zoek naar verdieping over het onderwerp focus? Mark Tigchelaar laat in het boek focus aan/uit aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu. Het boek is online te bestellen én verkrijgbaar in de boekwinkel.
 
facebook   youtube

Bekijk online  |  Doorsturen  |  Afmelden

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld voor berichten van Lemon Pit.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp