Copy
Lue viesti selaimella
AD-Lux Oy - valaistuksen asiantuntija

Uudet ledipaneelit tulossa

Ledipaneelimallisto uusiutuu! Uusien paneelien värintoistoindeksi CRI on yli 90 (värit toistuvat hyvin) ja värilämpötila on n. 5500K. Toimituksessa viikosta 6 alkaen.

Ledipaneelit ovat nykyaikainen menetelmä tehdä hyvä valaistus kotiin, toimistoon tai julkisiin tiloihin. Ledipaneeli antaa erittäin tasaisen, miellyttävän ja häikäisemättömän valon. Paneeli voidaan asentaa paikoilleen lukuisilla eri tavoilla, soveltuu myös erinomaisesti toimistokäyttöön.

Tutustumistarjous -10% kuponkikoodilla ledipaneeli10

Käytä kaupan kassalla koodia ledipaneeli10. Saat 10% alennuksen ledipaneelit tuoteryhmän tuotteista. Voimassa helmikuun loppuun.

AD-Lux ledipaneelit
AD-Lux ledipaneelit katossa
AD-Lux verkkokauppa - yli 50 euron ostokset rahtivapaasti

Tarkista pistetilanteesi

Lux4us on kanta-asiakasklubimme, johon verkkokaupan asiakkaat liittyvät automaattisesti. Saat 5%:n bonusta nettikaupan ostoksistasi. Bonuspisteet voit käyttää alennuksena tulevissa ostoksissa. Kaupan kassalla voit valita kertyneet bonukset alennuksena tekemääsi ostokseen. Voit myös jättää bonukset käytettäväksi myöhemminkin. Tervetuloa ostoksille!
Lue lisää ja tarkista oma pistetilanteesi

Valaistuksen asiantuntija palveluksessanne

Olemme valaistuksen moniosaajia. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä kotitaloudet että suuretkin yritykset. Ja kaikkea siltä väliltä. Olemme yli 20 vuotta toimineet valaistuksen parissa. Meidät tunnetaan varsinkin takavuosilta erityisesti päivänvalon asiantuntijoina. Nykyään valaisemme tiloja sen mukaan, mitä asiakkaat meiltä odottavat.

Osaamisemme kattaa myös kokonaistoimitukset, suunnittelusta toteutukseen. Enää ei tarvitse ihmetellä, että miten ne ledinauhat tai paneelit saisi asennettua. Meiltä löytyy myös asennuspalvelua. Sopimusasentajamme toimivat monilla eri paikkakunnilla, joten kannattaa kysäistä meiltä!

Kahdesta asiasta emme tingi, laadusta ja asiakastyytyväisyydestä.Poista osoite tältä postilistalta   
Päivitä omat tiedot 

Email Marketing Powered by Mailchimp