Copy
renovatiemobiel - subsidie - samenaankoop - digitaal advies
Online versie

De Renovatiemobiel bezoekt Muizen

Vanaf maandag 26 maart tot donderdag 29 maart staat de Renovatiemobiel op het plein Muizen-dorp en hij is zeker een bezoekje waard. 
In deze mobiel kunnen alle Mechelaars simpel en snel advies krijgen over energiebesparende maatregelen aan hun huis. Huiseigenaars krijgen informatie over wat de mogelijkheden zijn, welke stappen ze best eerst nemen en wat het kost en oplevert. In de Renovatiemobiel kan je ook advies krijgen over hoe de werken het beste betaald of gefinancierd worden en welke subsidies van toepassing zijn.
Muizen-dorp
Van 26.03 - 29.03.2018
Meer info 

Doe mee!

Heb je zin om je steentje bij te dragen aan Mechelen Klimaatneutraal, doe dan mee met één van de lopende acties:
5000 euro subsidie voor klimaatvriendelijk project

Samenaankoop elektrische fietsen
Energielening aan 1% JKP*

* 2%, 1% of 0 % JKP (=jaarlijks kostenpercentage). Opgelet! Geld lenen kost ook geld! Voor een investering van 5000 euro, betaal je zo 54,21 euro af per maand. Na 8 jaar zal je dan 5203,80 euro terugbetaald hebben.

Aanbod dakisolatie bekend!

Het aanbod voor de samenaankoop dakisolatie is gekend. Ontdek nu ook hoe je jouw dak voordelig kan laten isoleren. Ook als je nog niet inschreef, kan je nog steeds deelnemen aan de samenaankoop.
Ontdek het hele aanbod op 
www.mechelenklimaatneutraal.be

Gratis digitaal advies - Warm Huis 

Hoe warm is mijn huis? Hoe kan het beter? Wat kost het en wat brengt het op? Welke premies zijn er?
Bekijk de mogelijkheden van jouw huis, download het stappenplan en bereken je winst op de digitale adviesverlener op de website van Mechelen Klimaatneutraal.
De Warm Huis tool helpt je om slim te renoveren en met enkele ingrepen het energieverbruik van je woning te beperken. Zo krijg je meer comfort en minder kosten. Een besparing voor jezelf en voor het klimaat dankzij dit gratis digitaal advies! 

Agenda

Leren composteren
24.03.2018
IVAREM 
Infomoment Cohousing
25.03.2018
Gummarushof
De Langste Veggietafel
12.04.2018 

Grote Markt, Mechelen 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2018 Stad Mechelen, All rights reserved.