Copy
Ecobouwers- Renovatiemobiel-Ouderenweek- LED op- Warmteloket 
Online versie

Renovatiemobiel

Van 10 t.e.m. 17 november staat de Renovatiemobiel vlakbij het Vrijbroekpark. Je kan dan ook een duurzaam verbouwde rijwoning bezoeken in de buurt tijdens Ecobouwers Opendeur

 

Ecobouwers 

Tijdens twee opendeurweekends - op 10 & 11, 17 & 18 november 2018 - ontvangen ervaren huiseigenaars jou, ze vertellen ongezouten de waarheid over hun bouwproject. Geen verkooppraatjes, maar echte getuigenissen. En dat alles in een gemoedelijke sfeer. 

Vind een duurzaam project in jouw buurt en schrijf je meteen in voor een gratis bezoek!

 

Warmteloket 

Afgelopen winter vloog een vliegtuig over het hele grondgebied van Mechelen om de temperatuur van de daken te meten. Ontdek de resultaten op het warmteloket in het dorpshuis van Walem op 21 november van 13.30u tot 17u. Schrijf je nu in.

LED op! 

Meer dan 100 inwoners van Mechelen schreven zich vrijblijvend in voor de samenaankoop ledverlichting. Nieuwsgierig naar het aanbod?  Schrijf je dan nu in voor het aanbodmoment op 15 november en ontdek als eerste de aangeboden lampen. 

 

Ouderenweek 

Is je woning onaangepast? Zwieren je stookkosten de pan uit? Ondervind je een probleem bij het verwarmen van je woning? Kom dan zeker langs op het Energieloket in het Huis van de Mechelaar. We staan je graag met raad en daad bij. Speciaal voor de ouderenweek is het Energieloket langer open op donderdag 22 november van 14u tot 18u. 

Vrije tijd 


Raf Van Hulle: France-China in 44 days

16.11.2018
Wagenoord (Mechelen)
 

Actieweek gezond wonen 

12-16 november 2018
 

Mondiale kerstmarkt 

16.12.2018
Lamot Congres- en Erfgoedcentrum 

 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2018 Stad Mechelen, All rights reserved.