Copy
Hallo <<First Name>>,
 
Het is vandaag Valentijnsdag. De dag van de liefde. Maar wat is er mooier dan élke dag lief zijn voor jezelf? Aandacht te geven aan jouw diepste wensen, dromen en verlangens? Genieten van jouw ware aard in het hier en nu, vandaag de dag? Wanneer je volledig in verbinding bent met jezelf, kun je anderen naar mijn idee laten zien wie je werkelijk bent. Gezien en gehoord worden is iets waar ieder mens behoefte aan heeft. 


Ware Aard Ontdekkingsreis Ibiza 2016
Graag inspireer ik jou tijdens de ontdekkingsreis naar jouw ware aard. Zodat je sterker in contact komt met je gevoel én je lijf! Om op die manier jezelf te leren verbinden met anderen. Deze zelfreflectie is mooi, verhelderend en intrigerend. Deelnemers aan de vorige Ontdekkingsreizen naar Ibiza hebben er ontzettend van genoten. En ik gun jou ook zo'n plezierige, verrassende en bijzondere reis. In mei en juni zijn er nog diverse plekken vrij. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn. Heb je vragen over de reis en wil je vrijblijvend bespreken of dit past bij jouw wensen? Neem contact met mij op via mail@wilma-arts-coaching.nl of 06-24323405.
 
24-29 mei 2016
Ware Aard Ontdekkingsreis


In mei 2016 organiseer ik met heel veel plezier de vierde Ware Aard Ontdekkingsreis. Inmiddels hebben meerdere ontdekkingsreizigers zichzelf al aangemeld. Maar er zijn nog 2 (!!) plekken vrij.
 
Hoeveel tijd maak je echt vrij voor jezelf? Hoe zou je het vinden om jezelf helemaal onder te dompelen in alle rust op Ibiza? De focus op jezelf, om te ontdekken wat je werkelijk wilt. Ontspanning, lekker en gezond eten. Yoga op het strand in de vroege ochtend. Mindfulness oefeningen en stilte. Genieten van spel en een goed gesprek met medereizigers. Een heerlijke ontspanningsmassage van Jacky. Zon, zee en strand: even niks moeten! Reis je mee?


Klik hier voor meer informatie

 
21-26 juni 2016   (NIEUW!!)
Ibiza 2.0:  Ware Aard Verdiepingsreis


Voor deelnemers die al ooit mee zijn geweest op de Ware Aard Ontdekkingsreis, of al ooit een vergelijkbare reis hebben gemaakt, is er nu Ibiza 2.0. Tijdens deze reis gaan we iets dieper op onderzoek en gaan we verder met het ontdekken van de kracht van inspiratie, stilte, bezinning en creativiteit. Om op deze manier nog meer inzicht te krijgen in onze bezieling.

Het leven blijft ons uitdagen; zelfreflectie die je vooral in de stilte kunt uitvoeren is iets wat ons dieper kan verbinden met onze ware aard. Doe ik nog steeds wat ik wil en wil ik wat ik doe?

Klik hier voor meer informatie
Masseren op Ibiza

Wat voel ik me elke keer weer een enorme bofkont dat ik mee mag met de Ware Aard Ontdekkingsreis om een bijdrage te leveren aan de ontdekkingsreis van de deelnemers. Het is heerlijk om in de buitenlucht te masseren op deze prachtige plek. En het is heel dankbaar om ontspanning te brengen daar waar dat nodig is. Om te zien dat deelnemers genieten van mijn massage. Dat raakt mij elke keer weer!

Jacky www.jackybekers.nl

Ik wens jou een bijzondere en hartverwarmende Valentijnsdag. Volg je hart en gun jezelf een liefdevol cadeau: ik ontmoet je graag op het zonnige Ibiza!

Liefdevolle groet,
Wilma Arts

 
Copyright © 2016 Wilma Arts Coaching, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp