Copy

In je kracht komen, vanuit je ware aard.

 
BEZINNINGSREIS IBIZA
Beste <<First Name>>,

Een week tijd voor jezelf, een week tijd om je leven van NU eens rustig onder de loep te nemen! Welke dromen en verlangens leven er in mij? Wat is mijn ware aard en om welke unieke kwaliteiten gaat het dan? Hoe kan ik van daaruit mijn leven invulling geven?

Programma
Het bovenstaande onderzoeken we samen in de ochtend met yoga, creatieve werkvormen en tijd in stilte zodat je naar binnen kunt keren en kunt luisteren naar wat er in jou werkelijk aandacht vraagt. In de middag is er ruimte voor massage en ontspanning. Met gezond en lekker eten, gemaakt door mensen met een passie voor eten. In de avond laten we ons inspireren door muziek en ontspanning waardoor je de levensvreugde kunt voelen en het plezier kunt delen.

Locatie Ibiza
Deze ontdekkingstocht vindt plaats op het magische eiland Ibiza. Hier heb ik een unieke plek ontdekt. Het is een mooie omgeving om je batterij weer op te laden, de wereld te vergeten en te genieten van het moment. We verblijven in prachtige Tipi tenten, back to basic. 
Waar:
Ibiza
Wanneer:
16 mei t/m/ 21 mei 2017
Meer informatie
Voor meer info mail@wilma-arts-coaching.nl of bel of app me gerust
tel.  06 24 32 34 05

Massage van Jacky op Ibiza?

Masseren is voor mij de manier om weer in contact te komen met mijn lichaam. Vaak zit ik veel in mijn hoofd en door te masseren of een massage te krijgen raak ik weer in contact met mezelf. 

Vorig jaar mocht ik ook mee naar Ibiza om te masseren en heb genoten, wat een heerlijke sfeer! Ik had een mooie plek gecreëerd, buiten, maar wel afgeschermd. Wat is het toch lekker om te masseren in de buitenlucht! Het was bijzonder om onderdeel te zijn van deze reis en om daar met mijn massages een bijdrage aan te leveren. En ik verheug me! Want in mei ga ik weer mee om heerlijke ontspannende massages te geven, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van het prachtige eiland.

Jacky Bekers

Lees meer over de inspiratiereis naar Ibiza
 
Copyright © 2016 Wilma Arts Coaching, All rights reserved.