Copy
Hallo <<First Name>>,

Wil jij onderzoeken hoe 'coachen met hart en ziel' er voor jou uitziet en wat dit voor jou inhoudt? Dan ben je van harte welkom bij de workshop op 13 maart aanstaande. Het uitgangspunt daarbij is, dat wanneer je coacht vanuit je bezieling, je het beste geeft wat je te bieden hebt. Dat heeft een heel positieve invloed op de mensen die je coacht en is bovendien heel vervullend voor jezelf.

Coachen met Hart en Ziel

In de workshop staan drie vragen centraal:
  1. Op welk terrein ligt jouw bezieling? Op dit gebied kun jij uitblinken en heb je iets heel eigens te bieden. Wat doe je er nu mee? Wat kun je er nog meer mee doen? Wat betekent dit voor jou als coach?
  2. Welke kwaliteiten wil je graag ontwikkelen? Door gehoor te geven aan dit verlangen, blijf jij inspirerend en vernieuwend voor jezelf en anderen.
  3. Welke zijn jouw drie meest essentiële kwaliteiten als persoon? Deze goed ontwikkelde kwaliteiten kun je gemakkelijk inzetten in je werk als coach.
De antwoorden op deze drie vragen vormen de ingrediënten voor jouw invulling van ´coachen met hart en ziel´. Door deze antwoorden te combineren krijg je meer zicht op jouw unieke manier van coachen. Welke doelgroep, problematiek en coachmethodieken passen het beste bij jou?
 
Bij de eerste twee vragen werken we aan de hand van je eigen Bezielingsprofiel, dat je tijdens de workshop ontvangt. Dit is een nieuw instrument dat zinvol is bij (loopbaan)coaching, teamontwikkeling en hulpverlening. Het Bezielingsprofiel bestaat uit een PDF van 7 pagina´s en is gebaseerd op je geboortegegevens (datum, tijd, plaats). Het is ontwikkeld door Peter Gerrickens en Carla Kerklaan.
 
De workshop wordt geleid door Wilma Arts en Peter Gerrickens. Zij leveren, ieder vanuit een eigen specialisme, een bijdrage aan deze dag: Wilma als opleider van jongerencoaches en docenten en Peter als deskundige op het gebied van kwaliteiten en bezieling.
 
Praktische informatie
  • Doelgroep: coaches, begeleiders, docenten en trainers
  • Datum: zondag 13 maart 2016
  • Tijdstip: 10 – 16 uur
  • Kosten: € 129,-
  • Locatie: Omgeving Den Bosch, meer informatie volgt na inschrijving
 


Ben jij werkzaam als coach, begeleider, docent of trainer? En ben je op zoek naar meer bezieling in je werkende leven? Dan ontmoeten we jou graag op 13 maart. Ken je nog andere bezielde mensen in jouw omgeving? Stuur deze nieuwsbrief dan door.

Graag tot dan!

Wilma Arts & Peter Gerrickens

 
Copyright © 2016 Wilma Arts Coaching, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp