Copy
Hallo <<First Name>>,
 
De decembermaand is begonnen. Een maand waarin we reflecteren op wat het afgelopen jaar ons heeft gebracht en we vooruitblikken op het nieuwe jaar. Een maand waarin velen genieten van gezelligheid, warmte en tijd met familie en vrienden. Om vervolgens met goede voornemens het nieuwe jaar in te stappen. Mag ik er één toevoegen aan jouw persoonlijke lijstje? Neem in 2016 op een bijzondere manier eens écht tijd voor jezelf! Een groter cadeau kun je jezelf niet geven. En geloof me… jij bent het waard!

Zingeving en inspiratie
Er bestaat niets mooiers dan je leven zin te geven op een manier waar je helemaal blij van wordt. Zelf heb ik veel onderzoek gedaan op allerlei manieren. Wat mij het meeste heeft gebracht zijn de momenten dat ik mijn zoektocht kon delen met anderen.
Zonder spiegels kunnen we niet bewust worden van onszelf. Ik raak geïnspireerd door even los te zijn van mijn dagelijkse leven. Waar ik heel blij van word is van buiten zijn op een plek,  die rust uitstraalt, waar ik helemaal mijzelf kan zijn en waar vooral NIETS moet.
 
24-29 mei 2016
Ware Aard Ontdekkingsreis


In mei 2016 organiseer ik met heel veel plezier de vierde Ware Aard Ontdekkingsreis!
 
Hoeveel tijd maak je echt vrij voor jezelf?  Hoe zou je het vinden om jezelf helemaal onder te dompelen in alle rust op Ibiza? De focus op jezelf, om te ontdekken wat je  werkelijk wilt. Ontspanning, lekker en gezond eten. Yoga op het strand in de vroege ochtend. Mindfulness oefeningen en stilte. Genieten van spel en een goed gesprek met medereizigers. Een heerlijke ontspanningsmassage van Jacky.  Zon, zee en strand: even niks moeten! Reis je mee?


Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Lees hier meer informatie
 

 

21-26 juni 2016 Nieuw!!
Ibiza 2.0 Ware Aard Verdiepingsreis


Voor deelnemers die al ooit mee zijn geweest op de ontdekkingsreis, is er nu Ibiza 2.0. Tijdens deze reis gaan we iets dieper op onderzoek en gaan we verder met het ontdekken van de kracht van inspiratie, stilte, bezinning en creativiteit. Om op deze manier nog meer inzicht te krijgen in onze bezieling.

Het leven blijft ons uitdagen, zelfreflectie die je vooral in de stilte kunt ontdekken is iets wat ons dieper kan verbinden met onze ware zelf. Doe ik nog steeds wat ik wil en wil ik wat ik doe?


Neem contact met mij op over de verdiepingsreis.
tel. 06 243 234 05 -
 mail@wilma-arts-coaching.nl
Masseren op Ibiza

Wat voel ik me elke keer weer een enorme bofkont dat ik mee mag met de Ware Aard ontdekkingsreis om een bijdrage te leveren aan de ontdekkingsreis van de deelnemers. Het is heerlijk om in de buitenlucht te masseren op deze prachtige plek. En het is heel dankbaar om ontspanning te brengen daar waar dat nodig is. Om te zien dat deelnemers genieten van mijn massage. Dat raakt mij elke keer weer!

Jacky www.jackybekers.nl
Geniet van alle feestdagen deze maand. Ik kijk er naar uit om je in 2016 te zien bij het ontdekken en uitpakken van jouw persoonlijke cadeau: een ontdekkingsreis op Ibiza!
 
Groet, Wilma 
Copyright © 2015 Wilma Arts Coaching, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © 2015 Wilma Arts Coaching, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © 2015 Wilma Arts Coaching, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp