Copy
NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW – NIEUW – NIEUW – NIEUW – NIEUW

Mindfulness voor jongeren

 
OPLEIDING VOOR DOCENTEN – JONGERENCOACHES – BEGELEIDERS VAN JONGEREN

Leren én genieten op Ibiza
Jongeren hebben het in deze tijd vaak niet gemakkelijk: er komt veel op hen af en er worden hoge eisen aan hen gesteld. Ze bevinden zich echter ook in een kwetsbare levensfase. Het is dus belangrijk dat ze zo weerbaar mogelijk zijn, zowel in het onderwijs als daarbuiten.

Mindfulness is een manier om jongeren zich psychisch goed te laten voelen en hen meer zelfvertrouwen en levenslust te geven. De kern ervan is met aandacht en zonder oordeel te kijken naar wat er nu speelt. Met name bij negatieve emoties zoals angst, spanning en zich depressief voelen is dat heel zinvol. Mindfulness is een eenvoudige techniek, die door iedereen kan worden toegepast, maar die wel discipline en oefening vraagt.
Als docent of als coach leer je tijdens deze week hoe je mindfulness in kunt zetten bij groepen leerlingen of jongeren, hoe je een mooie opbouw maakt en welke oefeningen je makkelijk kunt toepassen. In deze week ga je eerst zelf alles ervaren zodat jij als begeleider weet wat het met je doet. Met elkaar maak je lessen die je kunt gebruiken in je dagelijkse werk. Je leert verschillende soorten oefeningen bijvoorbeeld met ademhaling, het gebruik van zintuigen, signalen van stress, omgaan met prettige en onprettige gedachten en gevoelens, je zelfbeeld en lichte yoga bewegingen. Verder werk ik graag met creatieve coachingstechnieken en combineer ik dus mindfulness met jongerencoaching.

Waar:
Ibiza
Wanneer:
1 mei t/m/ 5 mei 2017 De omgeving op Ibiza is heel geschikt om dit in alle rust te leren. We zullen elke ochtend starten met een rustige yoga sessie aan het strand om ervoor te zorgen dat je de dag in rust en met volle aandacht kunt volgen.
 
Meer informatie
Voor meer info mail@wilma-arts-coaching.nl of bel of app me gerust
tel.  06 24 32 34 05 
Copyright © 2016 Wilma Arts Coaching, All rights reserved.