Copy
Hallo <<First Name>>,

Leuk dat jij je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief staat de ontdekkingsreis naar Ibiza centraal. Geef jezelf dit jaar een ontdekkingsreis naar je ware aard cadeau!

Ken jij iemand die tijd en aandacht voor zichzelf kan gebruiken? Stuur hem of haar dan gerust deze nieuwsbrief door.
Je vind het bij jezelf!

De tijd die ik genomen heb na het stoppen met mijn werk en na de retraites die ik gevolgd heb, heeft ervoor gezorgd dat ik heb kunnen luisteren naar mijn innerlijke stem. Die tijd was nodig om los te komen van wat ik gewend was, mijn patroon.

Ik vertelde op de laatste werkdag tegen mijn collega’s dat ik met “zwangerschapsverlof “ ging. Ik was zwanger van verlangen naar meer eigenheid in mijn werk. Hoe dat eruit zag, dat wist ik toen nog niet. 

Lees hier mijn verhaal over mijn verlangen naar eigenheid
 
Ga je mee op zoek naar je ware aard op Ibiza?

Een week tijd voor jezelf, een week tijd om je leven van NU eens rustig onder de loep te nemen. Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe? Kortom tijd voor bezinning!

In mei en september ga ik weer met een groep op ontdekkingsreis naar Ibiza. En jij kunt daarbij zijn.

Hieronder lees je de ervaringen van Jacky en Lieke, zij gaan dit jaar voor de tweede keer mee als masseuse en kok.

Meer weten over de reis naar je ware aard? Kijk dan hier

Een massage van Jacky op Ibiza?

Masseren is voor mij de manier om weer in contact te komen met mijn lichaam. Vaak zit ik veel in mijn hoofd en door te masseren of een massage te krijgen raak ik weer in contact met mezelf. Ik masseer vol aandacht en met liefde en vind het elke keer weer een unieke ervaring om iemand aan te mogen raken. Om ontspanning te brengen daar waar het gespannen is, om verlichting te geven daar waar het zwaar voelt. Om contact te maken. Dat raakt mij, elke keer weer.

Vorig jaar mocht ik ook mee naar Ibiza om te masseren en heb genoten, wat een heerlijke sfeer! Ik had een mooie plek gecreëerd, buiten, maar wel afgeschermd. Wat is het toch lekker om te masseren in de buitenlucht! Het was bijzonder om onderdeel te zijn van deze reis en om daar met mijn massages een bijdrage aan te leveren. En ik verheug me! Want in mei ga ik weer mee om heerlijke ontspannende massages te geven, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van het prachtige eiland.

Jacky Bekers

Lees meer over de inspiratiereis naar Ibiza

Sfeerlijk eten met Lieke op Ibiza

Afgelopen jaar was ik deelnemer van de eerste Ware Aard inspiratiereis in het magische Ibiza met veel warmte, zonlicht en een hele relaxte sfeer. Een onvergetelijke ervaring! Wilma heeft met haar geweldige programma een ‘thuisgevoel’ gecreëerd en door het toepassen van verschillende vormen een beweging tot stand gebracht waardoor ik me open kon stellen en mezelf durfde te zijn.

Dus toen Wilma vroeg of ik wederom deel wilde uitmaken van deze bijzondere week, maar nu als kok, hoefde ik niet lang na te denken. Ik mag tijdens deze week voor heerlijke, gezonde en verse maaltijden zorgen. Koken is mijn passie, mijn grootste hobby waar ik erg veel voldoening uit haal.  

Ik word er blij van wanneer ik mensen kan laten genieten van mijn eten. Eten is voor mij naast het genieten van de geuren, kleuren en natuurlijk de smaken(!) een moment van ontmoeting. Ontmoeting met elkaar maar ook zeker met jezelf. Een moment van rust waarin je even stil kunt staan bij wat er in je afspeelt.

Het is dan ook meer dan een eer voor me dat ik hierin mijn bijdrage mag leveren deze week.

Ik heb er enorm veel zin in en kan niet wachten tot het zo ver is!

Lieke van de Wiel
Sfeerlijk eten

Weer weten over de Ibiza reis? Kijk hier

Copyright © 2015 Wilma Arts Coaching, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp