Copy
Hallo <<First Name>>,

Deze mailing gaat over de opleiding Jongerencoach en over de minors en workshops die ik verzorg op scholen.

Je kunt de eerste les van de opleiding Jongercoach downloaden om een goed beeld te krijgen over de opleiding.

Ken jij iemand die geinteresseerd is in jongerencoaching? Stuur hem of haar dan gerust deze nieuwsbrief door.
Opleiding Jongerencoach

In de leeftijd tussen 18 en 24 jaar kampt ruim 7% met stemmingsstoornissen en depressiviteit. Inmiddels brengt de jeugd 5 uur per dag door met televisie kijken, social media, computerspelletjes en muziek luisteren. Wat heeft de jongere in deze tijd nodig om uit te kunnen groeien naar een zelfverzekerde volwassene die zijn of haar talenten volledig benut?

De opleiding Jongerencoach geeft antwoord op deze essentiële vragen. De opleiding start dit voorjaar in Den Haag en Soestduinen (Utrecht).

Lees hier meer over de opleiding en download hier de proefles
 
Kies voor persoonlijke groei

Kom naar de open dag van Sonnevelt Opleidingen op zondag 18 januari en maak kennis met de opleiding Jongerencoach, en de 22 andere opleidingen van Sonnevelt Opleidingen.

Tijdens de open dag geef ik twee keer een presentatie over de opleiding en ik ben heel de dag aanwezig om vragen te beantwoorden.

Start dit voorjaar nog met de opleiding Jongerencoach en leer jongeren en ouders  begeleiden in opvoeding en ontwikkelingsvraagstukken.

Meld je hier aan voor de open dag

Workshops en minors op scholen

Ik ben ontzettend blij dat ik weer les geef op het ROC als freelance docent. Ik verzorg hier minors. Het is een keuzevak van 8 of 10 weken. Ik geef deze lessen op een technische opleiding daar is het extra fijn omdat hier wat minder les gegeven wordt in sociale vaardigheden of omgangskunde. Ik verzorg hier de minor: Mindfulness voor Jongeren en Persoonlijk leiderschap. Tevens geef ik met veel plezier samen met mijn collega en vriendin, Elske Helmich de training Op Vrije Voeten! Het unieke bij deze training is de combinatie van Theater, Coaching en Mindfulness. Een mooie training om jongeren in verbinding te krijgen met zichzelf en de ander. Er gebeurt dan veel en daar raak je jongeren mee!
 

Voor meer info over de workshops of minors klik hier

 

Copyright © 2015 Wilma Arts Coaching, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp