Copy
Hallo <<First Name>>,

Wil je je bezinnen in combinatie met het leven vieren dan is dit een uitgelezen mogelijkheid.
Op het magische eiland van Ibiza is beide heel goed mogelijk. Even helemaal tijd voor jezelf met gelijkgestemden.
Je hoeft de hele week nergens voor te zorgen, want alles wordt voor jou geregeld!

Bezinnen, helder zicht creëren, genieten van het leven, relaxen, lekker eten en fijne gesprekken met mensen in een relaxte sfeer, dat is waar het leven voor mij om draait!
Niks zo heerlijk als yoga op het strand in de vroege ochtend. Via mindfullnes oefeningen bezinnen om uit je hoofd te komen, in de middag lekker op het strand relaxen, lezen of aan de wandel. In de avond lekker tafelen met zijn allen en het leven vieren!
Want er is veel om van te genieten.

Ken jij iemand die tijd en aandacht voor zichzelf kan gebruiken? Stuur hem of haar dan gerust deze nieuwsbrief door.
Nog maar 2 plaatsen in mei!

Het gaat hard! In mei zijn er nog maar 2 plaatsen beschikbaar. Wil jij met een gezellige groep op ontdekkingsreis naar jezelf op Ibiza? Wacht dan niet te lang en meld je nu aan.

Lieke en Dennis vertellen hieronder hoe zij de reis vorig jaar hebben ervaren.

Meer informatie over de ontdekkingsreis Ibiza
 
Nieuwe datum najaar Ibiza

Ben jij helemaal klaar om jouw ware aard te ontdekken, maar lukt het niet om in mei tijd vrij te maken? Geen paniek, want in september ga ik nog een keer met een groep naar Ibiza.

24 september t/m 1 oktober 2015

Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol!

Meer informatie

Lieke en Dennis vertellen over hun ervaring op Ibiza

Lieke:
"De Ibizareis was voor mij een prachtige en onvergetelijke week vol bezinning, nieuwe inzichten, rust, vrijheid, mooie mensen en veel gezelligheid! Ik mocht weer mijn pure energie vrij laten komen. Ik voelde de ruimte om te mogen zijn wie ik werkelijk ben, kortom mijn ware aard mocht zich weer laten zien en dat was heel erg bevrijdend. Dank jewel dat ik mezelf weer een beetje opnieuw mocht hervinden. Weer een stukje ‘ik’ terug en dat geeft me veel kracht.

Ik gun iedereen die (weer) helemaal zijn of haar ware aard wil voelen, wil herontdekken en het te willen leven, deze bijzondere reis toe." 

Dennis:
"Ik heb deze maand het voorrecht gehad om deel te kunnen nemen aan de Ibiza Ontdekkingsreis, georganiseerd door Wilma. Zij heeft gedurende deze week een groep deelnemers op bijzondere wijze geleerd door middel van diverse opdrachten, thema’s, stiltemomenten, activiteiten, spellen en gesprekken hun leven onder de loep te nemen. Wilma beschikt over een schat aan (zelf)kennis, ervaring en inzichten waardoor ze mij op een unieke manier heeft geleerd om stil te staan bij mijn leven vandaag de dag. En om vervolgens vanuit dat punt mijn talenten, passies en dromen voor mijn toekomst te (h)erkennen. Wilma’s coachingsstijl is inspirerend, omdat zij op een integere, sensitieve, creatieve en bevlogen wijze handelt. Ik raad iedereen die zijn/haar leven wil leven zoals het bedoeld is aan, zichzelf in te schrijven voor de volgende Ibiza Reis!"

Lees meer ervaringen

Copyright © 2015 Wilma Arts Coaching, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp