Copy
Bekijk deze email in uw browser
NTS

Nieuwsbrief - augustus 2015

De Nederlandse Triage Standaard (NTS) is dé standaard voor triage in de keten acute zorg. Deze nieuwsbrief informeert u over recente ontwikkelingen en initiatieven.

Werkt u met versie 6.3.3.?

NTS verbetert continu de triagestandaard en levert tweemaal per jaar een update of een nieuwe versie aan de ICT-leveranciers. Een update behelst alleen content. Een nieuwe versie bevat ook nieuwe functies. Per maart 2015 horen alle gebruikers te beschikken over versie 6.3.3. De volgende update wordt begin 2016 verwacht.

E-spoed

Zou het niet mooi zijn als gegevens binnen de spoedzorg digitaal konden worden uitgewisseld? Om dit te realiseren moeten alle systemen in “dezelfde taal” communiceren. Hiervoor is een informatiestandaard nodig. NTS wil graag een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van zo’n standaard en heeft met NICTIZ het initiatief genomen tot een bespreking met de partijen uit het veld. Wij houden u op de hoogte.

Triage idee!

Heeft u een idee voor vernieuwing van triage of van samenwerking in de spoedzorg? En wilt u deze delen? Doe mee met Het Beste Triage Idee! Uit de nominaties wordt op het 5e Nederlands Triage Congres de winnaar gekozen. Noteer 7 april 2016 dus alvast in uw agenda!

Lees meer

CONTACT

Stichting Nederlandse Triage Standaard
Mercatorlaan 1200
Utrecht, Utrecht 3528 BL
Netherlands

Add us to your address book