Copy

Nyheter från
MaFalls 

 

2 oktober 2015

maria@mafalls.se - +46 732 572 052 - www.mafalls.se

Dags att flytta till nytt!


September har varit en månad med mycket aktivitet bland mina kunder. Många nyhetsbrev har skickats ut, ett antal olika trycksaker har designats och en hemsida har sett dagens ljus. Och som grädde på moset har jag även ställt upp som fotomodell för en kunds räkning! 

Nu i september har jag tecknat hyreskontrakt med Palladium kontorshotell och i oktober kommer renoveringen inför flytten att göras. Och efter lite färg här och en tapetlängd där, kommer jag från den 1 november att vara på plats i nytt och fräscht, en halvtrappa upp till vänster, på Älvgatan 5 i Karlstad. 

Maria Fallström
FOTO: URBAN LIDSTRÖM FOTOGRAFI

Glava Energy Center i Glava

En generell uppfräschning är på gång av Glava Energy Centers kommunikativa material, både digitalt och i tryck. Ny hemsida kommer under hösten att tas fram och redan nu finns en ny sida på Facebook. Besök gärna sidan och följ/gilla, så blir det ännu lättare att hålla dig informerad om allt som händer i Glava.

Ett annat steg i den generella uppfräschningen är en ny broschyr som kort beskriver GECs aktiviteter och verksamhet. Eftersom många av GECs besökare är från utlandet, har man valt att skriva broschyren på engelska.

Och som vanligt håller alla som är intresserade av GECs aktiviteter och projekt sig ajour genom nyhetsbrev och medlemsnytt. Är även ni intresserade av att bli medlem i GEC, så kontakta gärna Magnus Nilsson eller någon annan i GECs styrelse alternativt besök GECs hemsida  för mer information.
DESIGN OCH FOTO: MARIA FALLSTRÖM/MAFALLS

Rinman Education i Hällefors

Nu har senaste nytt skickats ut från Rinman Education i Hällefors. Där kan man bland annat läsa om vem som är nya i styrelsen, om uppdragsutbildningarna och hur många nya elever som börjar årskurs 1.

Förutom gymnasieutbildningen erbjuder Rinman Education även uppdragsutbildningar, som tex Truckutbildning, Kran och travers-utbildning, Heta arbeten och Fallskydd. Detta utbud finns nu samlat i en broschyr. Om intresse finns för Rinmans utbud av uppdragsutbildningar, kontakta gärna Stefan Molander eller läs mer på deras hemsida.
DESIGN: MARIA FALLSTRÖM/MAFALLS

Fusen i Oslo

FUSen är ett norskt företag som utifrån kundens behov designar och levererar nyckelfärdiga solmodulsanläggningar till norska organisationer. Under september har deras nyhetsbrev skickats ut till både nationella och internationella kontakter. Deras nya medarbetare Ana Cristina Chagas har fått nya visitkort och inför energikonferensen ZeroExpo i Oslo har vi tagit fram både folder och en ny rollup. 

Varför inte passa på att besöka FUSen dem i deras monter på ZeroExpo i Oslo den 27 - 28 oktober, då de kommer att visa delar av sitt utbud på marknaden?
FOTO: FUSEN.NO

Stål & Verkstad i Kristinehamn

På Stål & Verkstad är det full rulle vilket det senaste nyhetsbrevet vittnar om. Det planeras bland annat för fullt inför den traditionella montern på Elmia Subcontrator den 10 - 13 november. Och så bjuder man in till en medlemsträff på Karlstads universitet den 6 oktober och en konferens kring innovationer den 21 oktober. För mer information och anmälan, vänligen kontakta Håkan Nilsson.

Då Stål & Verkstad är på gång att flytta till andra lokaler i Kristinehamn, står deras nuvarande kontorslokaler står till förfogande för intresserade. Kontorslokalen på dryga 200 kvm består av fem kontorsrum, ett konferensrum och ett rymligt kök och finns på Garnisonsvägen 6. Tillträde efter överenskommelse. Kontakta Håkan Nilsson för detaljer. 

Föreningen Hållbart byggande Värmland

Nu har första nyhetsbrevet gått ut från Hållbart byggande som bildade förening i våras. Det är mycket praktiskt som fortfarande ska fixas, men om man är intresserad av hållbart byggande i någon form kan man redan nu söka medlemsskap (för organisationer - för privatpersoner) i föreningen och på det sättet ta del av kunskap, inbjudningar och erfarenheter.

Föreningen har nu även en hemsida (www.hbvarmland.se) och en ny sida på Facebook för sin informationsspridning och snart kommer även en ny roll-up att se dagens ljus. Besök gärna föreningens sida på Facebook och följ/gilla! 

Några aktiviteter som är på gång i föreningen är studiebesök på Hagaborgsskolan den 12 oktober och prisutdelningen av Grundstenen (årets mest hållbara byggnad) den 13 november. Den sistnämnda kommer att äga rum i Löfbergs kaffeskrapas konferensrum. 
FOTO: MARIA FALLSTRÖM/MAFALLS

Teknikcollege Värmland

Det händer även mycket kring Teknikcollege Värmland i höst. I deras nyhetsbrev kan man bland annat lästa att den regionala styrgruppen förstärkts, återansökan har skickats in och att man erbjuder handledarutbildning vid två tillfällen i höst.

Inför det stundande gymnasievalet kommer Tc Värmland att finnas på plats på Gymnasieforum i Tingvallahallarna den 7-8 oktober för att informera om det Industritekniska programmet.

Värt att notera är att Jeanette Löfberg flyttar till The Paper Province den 1 oktober och kommer därefter att ha nya kontaktuppgifter. Mer om detta finns att läsa i nyhetsbrevet.
DESIGN: MARIA FALLSTRÖM/MAFALLS

EXElaser i Karlstad

Skyltar är fixade, foldern och visitkortet finns upptryckta och hemsidan (www.exelaser.se) är nu klar. Och kanske har ni hört radioreklamen i KN Radio? MaFalls har fixat mycket av det grafiska och tryckta materialet tillsammans med Martin Edlund, Megalit och Simone Syversson, Enomis. Och som synes bistår jag gärna som fotomodell när så behövs!
FOTO: SIMONE SYVERSSON/ENOMIS

Interreg-projektet ecoInside börjar ta form

Interreg-projekten ecoInside och Green Drive Region möttes i Sälen och för att diskutera kommunikationsfrågor. MaFalls representerar Värmlands del i ecoInside, främst då de delar som rör solenergi och hållbart byggande.
FOTO: MARIA FALLSTRÖM/MAFALLS

Dela gärna...

Share
Tweet
Share

Svenskt näringsliv bjuder nystartade på lunch

Eftersom nätverkandet är en viktigt del i mitt företagande har jag både varit på Närverks-luncher, Företagssalongen och den lunch som Svenskt näringsliv anordnade för nystartade företag.
FOTO: MARIA FALLSTRÖM/MAFALLS

...och följ gärna!

Facebook
LinkedIn
Maria Fallström - MaFalls
www.mafalls.se - maria@mafalls.se


Copyright © 2015 MaFalls, All rights reserved.

Ta bort mig från sändlistan    Ändra mina kontaktuppgifter i sändlistan 
 
Glava Energy Center och föreningen Hållbart byggande är engagerade i två av delprojekten i projektet ecoINSIDE, som finansieras av Interreg Sverige - Norge och Europeiska regionala utvecklingsfonden under 2015 - 2018. MaFalls har i uppdrag att stötta dessa båda aktörer kommunikativt och insatserna finansieras av ecoINSIDE.