Copy

AVVN NIEUWSBRIEF
 

Bekijk deze email via internet
Bezoek onze website: avvn.nl

AVVN-congres 2020 verplaatst

Wij hebben besloten om het AVVN-congres 2020 te verplaatsen van
20 juni 2020 naar 28 november 2020. De secretariaten van de aangesloten verenigingen en bonden zijn per e-mail dan wel worden per gewone post geïnformeerd.

Ding mee naar de Steenbreektrofee 2020 


Stichting Steenbreek is via de Steenbreektrofee op zoek naar innovatieve en inspirerende projecten die groen en water op een praktische manier benutten. Centraal thema dit jaar is “Samen meer groen voor de buurt”. Hier ligt een mooie kans voor onze verenigingen, bonden en tuingroepen. Jullie kunnen meedingen naar de Steenbreektrofee 2020 omdat AVVN partner is van Stichting Steenbreek.
 
Wij geloven dat zich onder ons flink wat kanshebbers bevinden. Je hoeft daarvoor niet per se een keurmerkclub te zijn. Het gaat er om dat je een initiatief of project hebt gerealiseerd dat tot concrete vergroening heeft geleid. Kernwoorden zijn: biodiversiteit, ontstening, gezondheid, klimaatadaptatie, verbinding, sociale cohesie, actieve participatie van de leden en samenwerking met andere betrokken partijen. Allemaal begrippen die jullie op het lijf geschreven zijn. En het gaat niet om de grootte van het project, maar om de mate waarin je tot voorbeeld en inspiratie dient voor anderen.
 
De Steenbreektrofee is een prestigieuze prijs. De winnaar krijgt onder meer de wisseltrofee en grote media-aandacht. Een gelegenheid bij uitstek om je project, je hobby en alles waar je voor staat landelijke bekendheid te geven. En te onderstrepen dat we met samen tuinieren een waardevolle bijdrage leveren aan een groene leefomgeving en gezonde leefstijl.
 

Doe je mee?

Inzenden kan tot 10 juli a.s. Hier staat hoe. Laat het ons dan ook even weten. De bekendmaking en prijsuitreiking is op de Nationale Groendag op 15 oktober 2020 in Oss.
 

Is je belangstelling gewekt?


Meer weten: Download hier de flyer van de Steenbreektrofee 2020.
 
 

Wie zit in de jury?


Hier staan de juryleden, met onder andere Ans Hobbelink van AVVN-bestuur.

Benieuwd naar inzendingen van vorig jaar?


Filmpjes over de 4 genomineerden voor de Steenbreektrofee 2019 vind je hier.
 
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Pinterest Pinterest
Email Email