Copy

AVVN NIEUWSBRIEF
 

Bekijk deze email via internet
Bezoek onze website: avvn.nl

AVVN-nieuws - 1 november 2019


Het lijkt misschien stil bij ons, maar dat is het zeker niet. Op dit moment wordt hard gewerkt aan allerlei vernieuwingen, of dat nu gaat om onze website, nieuwe lidmaatschappen, nieuwe statuten, het Nationaal Keurmerk Natuurlijk Tuinieren, de hele communicatie en nog veel meer. Ofwel, we zijn druk bezig met het uitvoeren van ons implementatieplan. De komende maanden lees je daar ongetwijfeld meer over.  
 

Wil je niet alleen over de veranderingen lezen, maar ook meedenken?

Meld je dan aan voor het Panel Samen Tuinieren. Dat kan door op deze link te klikken. Leden van het panel hebben bijvoorbeeld als eerste onze vernieuwde website kunnen bekijken en ons de nodige tips gegeven hoe wij deze kunnen verbeteren. 

Altijd al de Nationale Groendag willen beleven?

Maak kans op gratis deelname Op 14 november vindt in Wageningen de Nationale Groendag 2019 plaats met als thema “Samen werken aan biodiversiteit”. De organisatie is mede in handen van Stichting Steenbreek. Als partner van Steenbreek hebben wij een prominente rol in het programma met een deelsessie over Samen tuinieren. Hoe zorgen we voor genoeg volkstuinen en andere plekken om te tuinieren?
Op Nationalegroendag.nl staat het gehele programma. Vind je het leuk en interessant om deze dag mee te beleven? Voor 5 belangstellenden uit onze achterban hebben we een “vrijkaartje”.
 

Wat moet je doen?

Meld je aan via ons deelnameformulier. Op volgorde van ontvangst van het deelnameformulier geven wij de kaarten weg. Geef ook aan of je lid bent van een bij aangesloten vereniging (vermeld naam en plaats), of je abonnee bent op De Tuinliefhebber of vriend/vriendin van de Vriendenkring Natuurlijk Tuinieren. Doe dat voor 6 november 2019. De eerste 5 aanmelders ontvangen van ons daarover via e-mail bericht.
 

Privacy

We gebruiken je gegevens niet voor commerciële doeleinden.

Notulen 73ste AVVN-congres

De notulen van het 73ste AVVN-congres kun je hier downloaden.

Het volgende AVVN-congres wordt gehouden op zaterdag 20 juni 2020.

De foto's zijn een impressie van het 73ste congres.
 
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Pinterest Pinterest
Email Email