Copy

AVVN NIEUWSBRIEF
 

Bekijk deze email via internet
Bezoek onze website: avvn.nl

AVVN-nieuws december 2019

Het laatste nieuws van 2019.
 

Onderwerpen:

Boekhouden in E-boekhouden


In middels is een aantal verenigingen met hun boekhouding overgestapt naar de boekhoudmodule van E-boekhouden. Hierbij hebben wij de nodige ervaring opgedaan met vragen die verenigingen tegenkomen en oplossingen die wij kunnen bieden.

Nu zijn wij zover dat we ook aan andere verenigingen de mogelijkheid om gebruik te maken van het boekhoudpakket van E-boekhouden kunnen aanbieden. Dit geldt ook voor verenigingen die rechtstreeks een abonnement via E-boekhouden hebben afgesloten en die het abonnement via het AVVN willen laten lopen.

Als vereniging kun je via het AVVN voor € 7,50 per maand (prijspeil december 2019) gebruikmaken van de boekhoudmodule van E-boekhouden. Facturering vindt vooraf plaats en je kunt kiezen voor een jaarfactuur of een factuur per kwartaal. De minimale abonnementsperiode is 1 jaar, na deze periode kun je van maand tot maand opzeggen, met een opzegtermijn van 6 weken.

Via ons kun je de boekhouding ook laten inrichten. Wij richten het dan in op basis van een algemeen rekenschema geschikt voor verenigingen. Ben je als vereniging hierin geïnteresseerd, vraag dan naar de voorwaarden en kosten.

Tot slot kun je er als vereniging voor kiezen om de boekhouding door het AVVN te laten uitvoeren. Ben je hierin geïnteresseerd, vraag dan naar de mogelijkheden.

De mogelijkheden die hier zijn beschreven zijn alleen beschikbaar voor verenigingen en bonden die bij het AVVN zijn aangesloten.

Nieuwjaarsboodschap

Van onze internationale organisatie kregen wij de jaarlijkse nieuwjaarsboodschap. Deze in in het Engels en kun je hier downloaden.

Vernieuwde AVVN-website

We hebben onze website vernieuwd. Zowel voor de tuinder als voor besturen nu alle informatie bij elkaar en beter vindbaar. Klik hieronder op de diverse mogelijkheden om de website te bezoeken.
De website
Geen inlog meer, maar alle informatie voor iedereen toegankelijk. Een naslagwerk, een actueel inspiratieboek, zeer informatief.
Bezoek onze website
De Kennistuin
Veelgestelde vragen en antwoorden. Van informatie over het AVVN tot wetten, regels en besturen van een vereniging.
Struin door de kennistuin
Groene vragen
Vragen over de tuin,  tuinieren, planten en dieren in de tuin met daarbij uitgebreide infosheets vind je bij onze groene vragen.
Groene vragen
 
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Pinterest Pinterest
Email Email