Copy
23 oktober 2014 week 43
View this email in your browser
Info St. Radboud 
Beste ouders / verzorgers,

Afgelopen maandag bezochten juf Anneke en Anna de Dalton Martinusschool te Makkum. Dat werd een leerzaam bezoek. Er werd vooral gekeken naar het beredenerend aanbod voor de kleuters, zoals wij dat nu ook hebben ingevoerd en het zelfstandig werken volgens de Dalton methode. Juf Femke en Lizet werden ontvangen op de Sint Franciscusschool te Wolvega. Zij zagen een Jenaplan school vol in bedrijf, waarbij de leerlingen dagelijks groep doorbroken werken.
’s Middags werden alle ervaringen gedeeld en verzorgde directeur Gerard Poiesz een interessante workshop inzake werken met wereldoriëntatie projecten volgens de Jenaplanmethode. Meester Cleem presenteerde de kaders, waarin de kwaliteitszorg van de stichting en onze school vorm krijgt. Volgende week komen tijdens de teamvergadering diverse zaken weer terug. Wordt vervolgd dus!


Het Sint Radboudteam

Allerzielen

Maandag 3 november a.s. vieren we Allerzielen. D.m.v. het aansteken van een kaarsje staan we stil bij de mensen die we hebben verloren. Wilt u voor woensdag 29 oktober uw kind een glazen potje mee geven (waar een waxinelichtje in past) die we dan samen met de kinderen kunnen versieren. Iedereen is welkom om samen met ons stil te staan bij Allerzielen. De viering zal plaats vinden op school, maandag 3 november om half 9.

Verkeer

De BSO commissie vraagt aandacht voor het veilig vertrekt van de leerlingen als de school uitgaat. Het team zal erop toezien, dat de leerlingen rustig het gebouw verlaten. Verder een beroep op de automobilisten vooral niet te hard te rijden in de straten rondom de school.


 

Frequentie nieuwsbrief

U bent gewend dat wekelijks de nieuwsbrief verschijnt. Dat is best veel werk, zeker in de nieuwe moderne vormgeving. Als pilot zal onze nieuwsbrief vanaf vandaag om de week, eind van de week verschijnen. In januari maken wij dan een balans op. Daarnaast wordt u via Facebook wekelijks op de hoogte gehouden van leuke, bijzondere zaken. Aan de nieuwe website wordt nu hard gewerkt. Deze zal de huidige website gaan vervangen.
 

Plastic tasjes
Als u thuis nog plastic tasjes over heeft dan kunnen wij die op school goed gebruiken.
Agenda

3 november 8.30 uur
Allerzielen op school
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2014 St. Radboud, All rights reserved.

RKBS Sint Radboud
Dekemastrjitte 2B
9011 WE JIRNSUM


 
T. (0566) 601 242
E. directie@radboudjirnsum.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences