Copy
Wat is Passend Onderwijs?

Passend onderwijs is een nieuwe wet. Vanaf 1 augustus 2014 wordt onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, op een nieuwe manier georganiseerd. Klik op de link voor een filmpje over Passend Onderwijs: https://www.youtube.com/watch?v=srrrB5TA2oo
Of klik hieronder op de rode "Lees meer"-button om meer te lezen op de website van De Westfriese Knoop.

Ouders gezocht

De Westfriese Knoop zoekt ouders voor een informele klankbordgroep. Het eerste onderwerp is: "Hoe willen ouders bij het volgen van de extra ondersteuning betrokken worden?" U kunt zich aanmelden bij Lizette Jak via onderstaand emailadres:
lizette.jak@dewestfrieseknoop.nl

Oudertelefoon

Mocht u als ouder/verzorger uw verhaal, vraag of opmerking kwijt willen dan kunt u gebruik maken van onze oudertelefoon. Nico van Soerland zal u te woord staan. Soms krijgt u meteen een antwoord op uw vraag, soms wordt er een terugbelafspraak gemaakt voor een gesprek met een ter zake deskundige. De oudertelefoon is op maandag t/m woensdag te bereiken. U belt daarvoor met nummer: 0229-574901.
Schoolondersteuningsprofiel

Elke school legt in het ‘schoolondersteuningsprofiel’ vast welke voorzieningen en mogelijkheden zij heeft voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Deze schoolondersteuningsprofielen zijn te vinden op de website van de school.

Aan de hand van deze profielen beschrijft De Westfriese Knoop hoe de schoolbesturen voor een dekkend aanbod van ondersteuningsvoorzieningen in onze regio zorgen. Het resultaat hiervan is het ondersteuningsplan.

Ouderfolder

De verkorte versie van het ondersteuningsplan van De Westfriese Knoop is aan het begin van dit schooljaar verspreid onder alle basisscholen in de regio met het verzoek deze mee te geven aan alle ouders. Wilt u deze ouderfolder nog eens bekijken klik dan op de "Lees meer"-link hieronder.

Basisondersteuning op de basisscholen

De school biedt de basisondersteuning voor uw kind. Het grootste deel van de leerlingen (meer dan 90 procent) ontwikkelt zich goed op school.
Klik HIER  om meer te weten te komen over de basisondersteuning op de basisscholen.

0229 572633 secretariaat@dewestfrieseknoop.nl Afmelden nieuwsbrief