Copy
LOHJASTUU - Lohjan järjestöjen, kaupungin ja yritysten yhteisvastuu 2014-2016
    

LOHJALAISET.FI JÄRJESTÖSIVUSTO AVATTU!

Lohjalaisten järjestöjen toimintaan ja tapahtumiin on nyt mahdollista tutustua juuri avatulla järjestösivustolla: www.lohjalaiset.fi. Sivuston avulla tehdään lohjalaista järjestötoimintaa tunnetuksi muille järjestöille itselleen kuin myös paikallisille yrityksille ja kaupungin toimijoille. Sivustolta löytyy myös tietoa järjestötoiminnasta kiinnostuneille.

Lohjalaiset.fi -sivusto on avattu nyt julkiseksi, mutta laaja mainostuskampanja sivustosta aloitetaan huhtikuun lopussa. Nyt kannattaa lisätä oman yhdistyksen tiedot ja listata kaikki toiminnat ja tapahtumat sivuille. Tietojen vieminen sivustolle käy helposti toimija- ja toimintalomakkeilla, jotka löytyvä etusivun 'lisää järjestön tiedot' -painikkeesta. Yhdistykset, joiden tiedot portaalissa ovat, saavat eniten näkyvyyttä toiminnalleen sivuston mainostuskampanjan aikana. 

Varmistathan, että oma yhdistyksesi löytyy joukosta! Tutustu sivustoon: www.lohjalaiset.fi.

Iloista pääsiäistä yhteistyötahoillemme toivottaa
Lohjastuu-projekti
Projektivastaava                       Järjestökoordinaattori
Ulla Korhonen                           Mirva Gullman
045 186 3696                           045186 3797

Ikäihmisten palvelutorista uusi, vuosittain toistuva tapahtuma

Lohjan seurakuntakeskuksessa 10.3.2016 järjestetty ikäihmisten palvelutoripäivä keräsi mukaan lähes 300 kiinnostunutta kävijää. Ikäihmisille suunnattuja palveluja ja toimintoja esittelivät yhdistykset, yritykset ja muut toimijat. Tilaisuuden järjesti Lohjan vanhustyöryhmä, johon kuuluvat Lohjan ev.lut seurakunta, Lohjan kaupungin ikääntyneiden palvelut ja Apuomena ry. Palvelutori järjestetään myös ensi vuonna. Katso päivän tunnelmia täältä.

Yhdessä kohti kevättä!

Yhdessä-kerhon kevään ohjelmassa on tarjolla mm. vanhoja filmejä Lohjalta, tietoa vitamiineista ja luontaishoidoista ja vaikka mitä muuta kiinnostavaa. Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan Apuomenassa (os. Suurlohjankatu 21-23 A, Lohja) kokoontuvaan kerhoon vaikka joka ti klo 9.00!
Yhdessä-kerhoa toteutetaan yhteistyössä usean lohjalaisen yhdistyksen kanssa. Mukaan mahtuu myös uusia, innokkaita yhdistyksiä.

Tule mukaan Järjestötreffeille!

Mistä ja miten yhdistysten on mahdollista saada avustusta toiminnalleen? Tule maaliskuun Järjestötreffeille ti 29.3.2016 klo 17.30-19.30 kuulemaan yhdistysten rahoitusmahdollisuuksista! Alustajina Anu Gustafsson Ykkösakseli ry:stä & Eelis Norja Länsi-Uudenmaan Osuuspankista.

26.4.2016 Järjestötreffien aiheena on yhdistysten ja yritysten yhteistyö ja 31.5.2016 tapaamme keväisissä tunnelmissa. Lisätietoja tulossa!

Uusi toimija Lohjan järjestökentässä:
Länsi-Uudenmaan Järjestöjen Yhteisö ry (LJY)

Länsi-Uudellamaalla on aloittanut toimintansa uusi yhdistys: Länsi-Uudenmaan Järjestöjen Yhteisö ry. Sen perustajina on sote-järjestöjä, joilla on keskenään samanlaisia toiminnallisia tarpeita. LJY hallinnoi järjestöjen työyhteisön toimitiloja ja tarjoaa yhtä yhdistystä laajemman yhteistyö- ja tukipalveluverkoston palveluja järjestöille. Tällaista täydentävää palvelumuotoa ei ole Lohjalla järjestöille yleisesti saatavissa. LJY ry toimii vuonna 2016 oman rahoituksen varassa. Toiminta-alueena on Länsi-Uusimaa.
 
Toimintaan kuuluu erilaisia palvelumuotoja, joihin voi tutustua LJY:n sivuilla:
www.ljy.fi/home. Yhdistyksen toimipaikka löytyy Lohjalta, os. Sepänkatu 3-5, Lohja. Toimipaikka on avoinna arkisin klo 9.00 - 15.00, puh 045 606 3505. Viralliset avajaiset pidetään huhtikuussa; niistä tiedotetaan erikseen.
Copyright © 2016 LOHJASTUU-projekti, All rights reserved.
Haluatko muutta tilaustietojasi? Päivitä yhteystietosi tai peruuta uutiskirje.