Copy
LOHJASTUU - Lohjan kaupungin, yritysten ja järjestöjen yhteisvastuu

LOHJASTUUN UUTISKIRJE 4/2016

Juhlavaa juhannusta!

Lohjastuu-projektin kevät on kulunut vauhdikkaissa merkeissä. Nyt suuntaamme katseemme jo tulevaan syksyyn. Merkitsethän kalenteriisi tässä uutiskirjeessä mainittuja tärkeitä päivämääriä.
Olethan jo tutustunut keväällä avattuun Lohjalaiset.fi -järjestösivustoon? Jos yhdistyksesi ei vielä ole sivustolla, ilmoittautukaa toki maksutta mukaan!
Lohjastuu lomailee heinäkuun ajan ja palaa taas elokuun alkupuolella intoa puhkuen. Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille!

Juhannusterveisin, 
Projketivastaava Ulla Korhonen: 045 186 3626
Järjestökoordinaattori Mirva Gullman:
045 186 3797
etunimi.sukunimi@apuomena.fi   www.lohjalaiset.fi    
                            

YHTEISTYÖSSÄ TULEVAISUUS 3 -SEMINAARI 7.9.2016

Yhteistyössä tulevaisuus 3 -seminaari järjestetään Plastexin Luovan Talouden Tehtaalla (Plastex Oy, Venteläntie 12, 08500 Lohja as.) ke 7.9.2016 klo 10-18. Seminaari on lohjalaisten yhdistysten, Lohjan kaupungin ja yritysten yhteistyötilaisuus, missä valotetaan kumppanuuden olemusta ja edellytyksiä, esitellään yhteistyön malleja ja kehitetään uusia toimintatapoja. Aamupäivällä on tarjolla työpajoja ja tietoa yhdistyksistä. Tervetuloa mukaan toteuttamaan työpajaa tai esittelemään yhdistystäsi. Ilmoittaudu mukaan tästä! Tarkennettu ohjelma julkaistaan elokuussa. Merkitse seminaaripäivä kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan 10.8.2016 mennessä. 

TAPAAMISIIN SYKSYN JÄRJESTÖTREFFEILLÄ!                  

Järjestötreffit jatkuvat syksyllä! Seuraava sarjaan kuuluva koulutus- ja verkostoitumistilaisuus järjestetään ti 27.9.2016 klo 17.30-19.30, jolloin RAY:n eritysiasiantuntija Timo Mulari ohjaa Yhteistyössä tulevaisuus -seminaarin jatkotyöpajan. Samalla kuulemme rahoittajan näkökulmia onnistuneista yhteistyötavoista.
Varaa kalenteriisi myös syksyn muiden Järjestötreffien ajankohdat: ti 25.10. sekä ti 29.11. Treffien aiheet tarkentuvat myöhemmin.

Järjestötreffit toteutetaan Punakaneli-järjestötilassa (os. Suurlohjankatu 21-23 A, 08100 Lohja) ti klo 17.30-19.30.

MITÄ KUULUU LOHJAN JÄRJESTÖILLE?

Kesäinen Lohja tarjoaa tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Joka päivä tapahtuu jotain hauskaa - jos ei ihan omilla kotikulmilla, niin jossain päin kaupunkiamme kuitenkin. Yllättävän monen toiminnan ja tapahtuman taustalta löytyy paikallinen järjestötoimija.

Lohjastuu -projekti nostaa kuluvan kesän aikana esiin lohjalaisten järjestöjen aktiivista toimintaa ja erilaisia tilaisuuksia omien some-kanaviensa lisäksi myös Lohjan kaupungin Facebookissa. Seuraa Lohjastuun järjestöpostauksia Lohjan kaupungin Facebook-sivulta ja nappaa itsellesi tarjonnan parhaat palat!

Seuraa LOHJASTUUta Facebookissa!
Kotisivumme
Otathan yhteyttä, mikäli haluat peruuttaa LOHJASTUUn Uutiskirjeen tai ilmoittaa muuttuneista yhteystiedoista. 22.6.2016.
 
Share
Tweet
+1


This email was sent to <<Sähköpostiosoite>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Apuomena ry · Suurlohjankatu 21-23 A · Lohja 08100 · Finland

Email Marketing Powered by MailChimp