Copy
LOHJASTUU - Lohjan kaupungin, yritysten ja järjestöjen yhteisvastuu 2014-2016
      

Kesälomailun jälkeen on syyskausi käynnistymässä reippaasti monenlaisten tapahtumien ja kohtaamisten merkeissä. Yhteistyössä tulevaisuus 3 -seminaarissa Luovan Talouden Tehtaalla tarjotaan monenlaisia mahdollisuuksia keskusteluun ja näkökulmia kumppanuuksien kehittämiseen. Muistathan varata paikkasi ajoissa jo perinteiseen yhteistyöfoorumiin. Syksyn muitakin tärkeitä päivämääriä löytyy uutiskirjeestämme kalentereihin merkittäväksi. Ja lisää tietoa tapahtumista ja toimijoista on tarjolla yhdistysten omassa www.lohjalaiset.fi -portaalissa. Joko sinun yhdistyksesi tiedot näkyvät sivustolla? Jos ei, niin mukaan pääsee täyttämällä etusivulta avautuvan toimijalomakkeen tai ottamalla yhteyttä Lohjastuun Ullaan tai Mirvaan.

Vielä on onneksi kesää jäljellä. Ihania tummenevia iltoja ja satokaudesta nauttimista!  
Toivottavat Ulla Korhonen & Mirva Gullman etunimi.sukunimi@apuomena.fi

Yhteistyössä tulevaisuus 3 -seminaari 7.9.2016

Yhteistyössä tulevaisuus 3 -seminaari on lohjalaisten yhdistysten, Lohjan kaupungin ja yritysten yhteistyötilaisuus. Samalla se on 3-vuotisen Lohjastuu-projektin päätöstilaisuus. Seminaari järjestetään Plastexin Luovan Talouden tehtaalla 7.9.2016 klo 10-18.

Päivä alkaa työpajalla Kumppanuuden teemapöydissä. Maittavan Chiliveikkojen valmistaman kenttälounaan jälkeen kansanedustaja Joona Räsänen avaa seminaarin, jossa kuullaan sekä yleisiä että paikallisia näkökulmia kumppanuuteen. Erityisasiantuntija Ritva Pihlaja esittelee tutkimusten tietoa kumppanuuden rakentumisesta ja projektityöntekijä Heidi Puumalainen johdattaa Nurmijärven yhteistyörakenteiden portaille. Seminaariosuuden lopussa paneudutaan lohjalaiseen yhteistyöhön ja suunnataan katse tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Päivän päätteeksi on verkostoitumistilaisuus, jossa on tarjolla pientä purtavaa. Seminaari ja tarjoilut ovat ilmoittautuneille maksuttomia. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan pe 2.9.2016 mennessä.

Järjestötreffit
Syyskuun Järjestötreffeillä (ti 27.9.16 klo 17.30) jatketaan Yhteistyössä tulevaisuus 3-seminaarin työpajan tuloksien parissa. Työskentelyä ohjaa ja lohjalaiseen yhteistyöhön paneutuu erityisasiantuntija Timo Mulari RAY:sta. Lokakuussa (ti 25.10.16 klo 17.30) pohditaan yhdistysten uudistumista otsikolla Uutta virtaa yhdistykseen -Tarvitaanko toimintasuunnitelman tuunausta? Viimeiset treffit järjestetään pikkujoulutunnelmissa ti 29.11.16 klo 17.30.
Ilmoittauduthan tteffeille viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta: 045 186 3797 tai mirva.gullman@apuomena.fi
Sinustako tukihenkilö?
Lohjan seudun mielenterveysseura ry ja Vihdin Mielenterveysseura ry järjestävät 35 tunnin mittaisen Tukihenkilökoulutuksen, joka antaa valmiuden toimia vapaaehtoisena tukemassa kanssaihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Koulutus alkaa Lohjalla la 17.9.2016. Lue lisää ja tule mukaan!

Yhdessä-kerho
Yhdistysten yhteisen Yhdessä-kerhon syyskausi käynnistyy ti 6.9.2016 klo 9.00, jolloin esitellään kerhon syyskauden ohjelmaa. Tervetuloa kahvikupposen ääreen kuulemaan mitä kaikkea syksyn aikana on luvassa. Yhdessä-kerho kokoontuu Apuomenassa (os.Suurlohjakatu 21-23 A) joka ti klo 9.00 - 11.00.
Copyright © I 2016 I Lohjastuun uutiskirjelista I All rights reserved.
www.lohjalaiset.fi

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Sähköpostiosoite>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Apuomena ry · Suurlohjankatu 21-23 A · Lohja 08100 · Finland

Email Marketing Powered by MailChimp