Copy

Aandelenupdate | 03/12/2017

Ackermans & Van Haaren en Elliott Wave
Het aandeel Ackermans & Van Haaren is een klassieker/vaste waarde in vele Belgische portefeuilles.

Ook wij hebben het aandeel de laatste jaren al meermaals in portefeuille gehad. Inderdaad, meermaals, wij zijn immers geen voorstander om aandelen aan te kopen en zomaar blindelings jaren aan te houden, daar we van mening zijn dat het rendement van een aandelenportefeuille danig kan opgekrikt worden door het gebruik van Elliott Wave.

Hierna laten we zien wat dit in de praktijk betekent.

Op een golf 3/III is short is niet evident, dat weten we, doch winsten veiligstellen op longs is wel aangewezen, dit kan door de stoploss kort te gaan houden of winsten, minstens deels, veilig te stellen. Concreet werd een daling, dmv Elliott Wave voorzien, van een dikke 10%.
 


Het aandeel ging een 20% lager en we gaven aan dat de verkochte longs terug in port konden worden genomen. Koersdoel lieten we onveranderd staan op de 160 zone, een potentieel van +-40% !!.

 

Zolang we geen tekenen van een geplaatste top hebben, houden we dit aandeel rustig vast. Normalerwijze zal de koers wel naar het reeds in 2015 gestelde doel gaan, doch we houden de golftelling wekelijks in het oog, samen met de RSI, 1 van de enige indicatoren waar we echt belang aan hechten.
 

Bent u ook overtuigd van de extra waarde die Elliott wave kan bieden bij het innemen van aandelenposities op korte, middellange en de langere termijn, schrijf u dan snel in voor de uitgebreide wekelijkse aandelenanalyses,  https://tradeaplan.nl/
Voor 25eur per maand kan u al mee (75eur voor een kwartaalabonnement), voor wie zich alvast tot eind 2017 zich wenst te verzekeren van zondags leesplezier doen we er nog een schepje bovenop: een absolute bodemprijs van 200eur tot einde 2017.

 


Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Trade a plan · Europaplein 746 · Utrecht, Nederland 3526 MN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp