Copy

AANDELEN UPDATE |   01 mei 2016  Airbus
DAGGRAFIEK: ''We houden de shorts aan richting ons doel van 44.80 -45.00." De daling zette zich na een kleine opleving door, we blijven dus gewoon in positie.

ONZE MENING: We houden de shorts verder aan richting ons doel van 45.00
 


Amazon 
DAGGRAFIEK-  "We verwachten een verdere stijging richting de 650. Eens we daar zouden komen, kijken we of een short setup zich zal ontwikkelen."
De stijging kwam er, een mooie short setup staat er nu nog niet. De RSI op de daggrafiek komt wel (voorlopig?) niet boven de 70,  we kijken dus of ook op de kleinere frames vermoeidheid zichtbaar wordt in de 680 weerstandzone.ONZE MENING: Kruit nog drooghouden, zien of in de 680 zone zich een short setup gaat ontwikkelen.

 
 
BASF
DAGGRAFIEK-  "De daling zou ver kunnen ten einde zijn, bij het opwaarts breken van de dalende weerstandslijn gaan we mee long met stop op de bodem." De longs hadden we tussendoor al verkocht, op de dip die volgde konden deze terug worden opgenomen.

ONZE MENING:  Er staat nu een C=A, tussentijdse/gedeeltelijke winstname is geoorloofd/wenselijk. 
 

Microsoft
DAGGRAFIEK:  "Microsoft heeft een behoorlijke stijging achter de rug. De opwaartse kracht lijkt echter af te nemen. Op de weekgrafiek is een opwaartse 5wave gezet. Idealitair bevinden we ons nu in de golf B up. In de 55-zone zou een shortpoging kunnen worden gepoogd.
" De koers ging zelfs nog even boven de 56 piepen, maar moest dan toch terug zoals gepland.

ONZE MENING: Shorts aanhouden voor ons doel 47-46.
 
 
Royal Dutch Shell
DAGGRAFIEK- "Shorts werden ingenomen, stoploss op breakeven, eerste doel 20." De shorts werden uitgestopt op breakeven. We zitten nu aan de bovenzijde van het kanaal met negatieve divergentie, het zou sterk zijn als we nu zomaar nog verder zouden doorstoten.

ONZE MENING: Speculanten nemen al shorts op met korte stop, wie meer zekerheid wil, wacht bevestiging af van een geplaatste top.

 


Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Trade a plan · Europaplein 647 · Utrecht, Nederland 3526 WN · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp