Copy

INDEX UPDATE | 12 JANUARI 2015

Mogelijk scenario

AEX
DAGGRAFIEK- Het belangrijkste koersdoel op lange termijn is 435. Zolang de huidige bodem op 390 niet wordt doorbroken houden wij aan dit koersdoel vast. Er zijn echter twee tellingen mogelijk, beide met forse bewegingen in het vooruitzicht, een bullish en bearish scenario. Hieronder belichten wij het bullische scenario het meest waarschijnlijke, omdat de trend nog steeds up is. 

Er zijn nu meerdere waves gevormd die geteld kunnen worden zoals hieronder is afgebeeld. We houden er rekening mee dat we in de komende periode een stevige upmove kunnen krijgen. U ziet dat de oranje en blauwe golf 2 nu is gezet.  Let op dit is een mogelijk scenario die perfect zou passen in het lange termijn beeld maar dit is zeker nog geen bevestigd scenario. 

Zolang we onder de zwarte weerstandslijn blijven is er nog geen duidelijkheid. Koersdoelen geven we op uurbasis. Anderzijds moet ook gezegd worden dat er op maandbasis meer verzwakking optreedt wat dit scenario niet ondersteunt. 
AEX  
UURGRAFIEK-  Binnen de blauwe golven structuur is er ook op uurbasis 2 golven getekend. Golf ii heeft nu mooi de 61.8 steun aangetikt. Meer bevestiging van dit scenario is als de koers boven de 424 stijgt.  koersdoel is dan 442. 

DAX

Weerstandzone:       9850, 9950
Steunzone:                 9550, 9360,
 

DAX
UURGRAFIEK- De DAX zit momenteel in dezelfde golfvenstructuur als de AEX. Golf ii heeft net geen 61.8 fibo steun bereikt.  Als golf iii wordt ingezet dan is het koersdoel 10500. Meer bevestiging van dit scenario is er pas als de koers boven golf 1 sluit. 

S&P 500
GRAFIEK-  De S&P heeft ook pas een bevestiging van dit scenario boven de 2100 punten. Het koersdoel is dan minimaal 2155 punten. 

Het ideale koersdoel op lange termijn blijft 2166.18 - 2200.  


Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email