Copy

AANDELEN UPDATE | 17 mei 2015 

Aperam
UURGRAFIEK- Het aandeel bevindt zich in een sterke uptrend. Zone 34EUR werd op voorhand aangegeven om golf 4 te plaatsen. Deze zone werd mooi aangetikt. 40EUR werd aangegeven om eerste helft van de longs winst te nemen. Deze werd afgelopen week bereikt en een verkoopsignaal werd via de site gegeven. De tweede helft van de positie laten we runnen met SL op BE.

ONZE MENING: Eerste helft winstgenomen met 17% winst. De stops van de resterende longs staan op BE, deze laten we runnen.

 
Delhaize
WEEKGRAFIEK-  Dit aandeel leverde ons in 2015 al verscheidene mooie trades op. De up naar 90 kwam perfect uit, nadien de down naar 70.5, op de site gaven we het signaal om op dat getal te draaien naar long. Door fusiegesprekken sprong de koers 5 dagen nadien naar 85 eur, 20% winst op amper een week terug. De eerste helft van de positie werd verkocht. De tweede helft laten we runnen met een stop op BE. In de tellingen zetten we nu of de B, waarna we de C down gaan zetten, of we hebben de 4 down al gezet en we gaan direct naar richting 100eur voor het zetten van golf 5. Eerste helft namen we om die reden van een mogelijke B al van tafel.

ONZE MENING: Eerste helft winstgenomen, stops van de resterende longs staan op BE.  Of we toppen hier en we gaan terug naar richting 70 of we zetten nu golf 5 naar 100.
ING
DAGGRAFIEK- Het aandeel is al een geruime tijd, net als andere bankaandelen, bezig aan een sterke opwaartse run. Een telling lijkt er zoals op het plaatje  uit te zien. Afronding van de grote golf III is nakend. De koers heeft nog een beetje opwaartse ruimte om golf v (van III) te zetten, RSI divergeert al negatief. Dan zou golf IV down volgen. Nadien volgt V up, die idealitair onder de zone 17.5 zou toppen.

ONZE MENING: We zijn al te sterk gestegen om nu nog in te stappen. Een terugval in golf IV afwachten om extra longs in te nemen.

Reed Elsevier
DAGGRAFIEK- Na het zetten van golf 3 was het wachten op het zetten van de golf 4 down rond de 21. Longs konden aldaar met een korte stop worden ingenomen. Doel van golf 5 leggen we voorlopig rond de 24.5. Stops van de longs zetten we sowieso op BE, betreft dus terug een free ride.

ONZE MENING: Long nu richting 24+. Stops staan op BE.

Unilever
DAGGRAFIEK-  Na het aangeven van de top van III en de zoektocht naar de IV, werd deze idd in de verwacht zone 38 gezet. Eens de bodem van IV wordt bevestigd kunnen we ons opmaken voor een rit richting 44EUR voor het zetten van de golf V.

ONZE MENING: Met korte stop kunnen nog extra longs worden opgenomen.


Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email