Copy
God Jul og Godt Nytt År.
View this email in your browser

Nyhetsbrev desember 2015

 

God jul og godt nytt år!
Vi vil igjen takke for en fantastisk sesong med rekorddeltakelse på alle våre aktiviteter og regattaer!
Vi har fortsatt stor suksess med sommerleire og andre aktiviteter for store og små, og det er da veldig hyggelig å kunne takke alle våre medlemmer for god hjelp gjennom sesongen og ønske alle en riktig god jul!

Vi gleder oss allerede til neste sesong, og har allerede tjuvstartet litt og lagt ut juletilbud på påmelding til våre sommerleire på våre hjemmesider, og har allerede mange påmeldt.
Vårt nye seilkurs for voksne som vi lanserte i begynnelsen av desember ble øyeblikkelig fulltegnet, så vi ser på muligheter for å utvide dette.
En siste ny ting som vi kommer med rett etter nyttår er muligheten for å bli med på "Kortbaneseiling" med Express (foreningens egne båter), så følg med på våre hjemmesider og vær raske om du kunne tenke deg å være med på dette.

og vil derfor også ønske dere et riktig godt nytt år, og håper å se mye til dere alle sammen.

Om du ønsker å ta mer del i foreningens "styre og stell" eller har ting du ønsker, så hører vi gjerne fra deg.

Julehilsen fra styre og administrasjon i Oslo Seilforening.
Tid for å søke plass i havnen for 2016

Selv om vi fortsatt opplever mye av de samme temperaturene nå som vi hadde i juni og juli,er vinteren nå i anmarsj, og det er igjen tid for å forberede neste sesong. (dette gjelder også de som allerede har plass)

Dette betyr også at havneskjema for båter som ønsker plass i havnen eller på land på øya må sendes inn, og dette må gjøres innen 31. desember 2015 for å kunne bli med på hovedtildelingen.

Dersom man ikke sender inn havneskjema innen 31/12 er man ikke garantert å fortsatt ha plass i havnen, så send inn skjemaet nå om du ikke allerede har gjort det.

(Om du allerede har sendt inn skjema så har vi mottatt det, så det er ikke nødvendig å sende mail for "å sjekke" :)
Søk via dette havneskjema

 
Copyright © 2015 Oslo Seilforening, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp