Copy
Tid for å søke havneplass.
View this email in your browser

Nyhetsbrev nr 4 september 2015

 

Bli med på foreningens høstfest med premieutdeling fra årets regattaer fredag 25. september kl. 19:00

 

Også i år blir det tradisjonell høstfest på kroa på Lille Herbern med premieutdeling, flaggseremoni, Kongens skål, middag og dansemoro! 

En hel sesong med tirsdagsseilaser, sommerleir, turer til fjerne strøk, turer i fjerne strøk, nord og sør er igjen forbi.
Om vi nådde Skagen eller matte snu på Koster, om det bare ble tjuvstarter eller om vi igjen ble forelsket i Lille Herbern og ikke kom noe sted.
Dette er årets siste seilerfest og den er det ingen tvil om at ender ut i de sene nattetimer. Derfor ser vi ingen grunn til at årets høstfest blir annerledes enn den forrige; fryktelig fort utsolgt.
Sommel med påmeldingen kan derfor få katastrofale følger for den enkeltes festdeltagelse. 


St.Hans-bålet har latt vente på seg, men den som venter på noe godt venter heller ikke forgjeves. 

Praktisk info: 
19.00 Velkomstdrink og Kongens skål 
(Fergen kjører non stop fra 18.30 -19.00) 
19:30 Velkommen til bords 
21:00 Premieutdeling før dessert 
22:00 Dans i bålets glød og til toner fra Geir Langslet og Christine Meyer 
01:00 Siste ferge 

Sted: Kroa på Lille Herbern 

Pris: 
- ”Full pakke” (velkomstdrink, middag, en flaske rød eller hvit vin, dessert, kaffe, musikk) kr 600,- 
- ”Liten pakke” (samme som over minus vin) kr 300,- 

Kroa disker opp med en deilig "Fiskesuppe" med skalldyrstårn på siden og vi tømmer vinlageret! Og selvfølgelig blir det salg av seilerpils og mineralvann for de som ønsker det i baren. 

Bindende påmelding via arrangementets egen side på SailRaceSystem med betaling sammen med påmeldingen senest tirsdag 22. september. 
Om du skulle ha problemer med påmeldingen så prøv en gang til, og kontakt så foreningen via mail: post@osloseilforening.no 

Det er et begrenset antall plasser, så førstemann til mølla! 

Beste hilsen 

Karina Eriksen og Erlend Kjelstad 
Foreningssjef og vara, Oslo Seilforening

Påmeldingen til årets vinteropplag og boblehavn er nå åpnet.
Oversikten over ledige tider for opptak samt skjema for påmelding finner dere på foreningens nye hjemmesider under øy og havn/vinteropplag.
(sørg for at du skriver www.osloseilforening.no og ikke benytter en gammel lenke som kan føre deg til de gamle sidene...)
Om du hadde plass i fjor må du melde deg for vinteropplag innen 10. september for å være sikret plass. Etter dette vil vi tildele nye båter plass på land og i havnen.

Med vennlig hilsen
Jan Petter Gamborg 


Bli med i seilforeningens kor Vela Vocalis!
Hei kjære OS medlem!
 
Som kjent for en del av dere, så har Oslo Seilforening et sangkor med navn Vela Vocalis. Oversatt betyr dette  ”Syngende seil”. Et flott navn på et sangkor tilhørende en stolt klubb som Oslo Seilforening.
Vi har det veldig morsomt når vi møtes 2 ganger i måneden, 2. hver onsdag. Vi har en utrolig dyktig dirigent, som så gjerne vil prøve å lære oss å synge. Vi skulle så absolutt vært flere, for da klinger det så mye bedre.
Det er derfor vi skriver direkte til DEG, for å høre om du kunne tenke deg å være med. Eller hva med en annen i din familie eller en venn. Er du usikker på om du kan synge, så kan vi berolige deg med at det er flere av oss som var og er usikker på det, men det viser seg at sammen og med litt øvelse så får vi det til og det er moro.
Vi ville sette stor pris på om du kunne komme onsdag den 16 september kl 19.00. Du kan da høre hvordan vi øver og ikke minst hilse på de som er med, samt dirigenten Dagfinn Rotnes. Du får også mulighet til å være med noen ganger for å se om dette kan være noe for deg. Vi skal ta vel imot deg.
Vi kommer til å øve noen ganger på Marinaen på Lille Herbern før vi flytter til fastlandet litt senere.
Om det er noe du lurer på så kan du ringe:
Dagfin Simonsen på mob 901 55 511  e.post: dasimon@online.no
Eller John Fullman på mob 977 02 787 e-post: john.fullman@nrk.no

 

 

Copyright © 2015 Oslo Seilforening, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp