Copy

Metsähyvinvointi nyt myös sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa
Sivuston tarjonnan levittämiseksi sekä vuorovaikutuksen lisäämiseksi otetaan käyttöön nyt myös sosiaalisen median kanavia. Näihin kanaviin linkitetään ajankohtaisia blogeja. Sosiaalisen median kautta lukijoiden on helppo jakaa sekä kirjoituksia että myös käydä keskustelua aiheista. Liity seuraamaan Metsähyvinvointia:

Facebook: Metsähyvinvointi
Twitter: @Metsahyvinvoint
Lisäksi Metsähyvinvoinnin tulee löytämään myöhemmin myös LinkedInistä.
Seuraa, jaa, kommentoi, osallistu!


Ennakointi työterveydenhuollossa
"Ennakointi, se on se juttu. Näin me se tehdään!" Metsä Forestin hankkeen käytännöllisenä tuloksena tuotettiin yhdeksän alueellista yrittäjäpäivää, joissa hanke tavoitti n. 500 yrittäjää. Hankkeen tuloksena yrittäjäpäivillä konkretisoitiin puunkorjuun palvelukonseptin muutoksen merkitys ja sen yhteys yrityksen menestystä ja suorituskykyä ylläpitäviin tekijöihin. Katso blogista myös Metsähyvinvointi-hankkeessa syntynyt video.


Sisäinen motivaatio on intoa ja paloa itse tekemiseen
Motivoituneet työntekijät ovat Harvard Business Review:ssa julkaistun tutkimuksen mukaan 16 prosenttia tuottavampia kuin epämotivoituneet. Rohkeimmat arviot kohoavat jopa sata- ja tuhatkertaiseen tuottavuuteen. Motivoituneet työntekijät ovat myös 32 prosenttia sitoutuneempia työpaikkaansa kuin työntekijät, jotka eivät tunne paloa työtään kohtaan.


Työterveyslaitoksen uusinta tutkimustietoa kurssilta
Työterveyslaitos toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kurssille kuulemaan ja keskustelemaan tärkeiden aiheiden tiimoilta. Koulutusesitteeseen ja osaan aihepiireistä on mahdollista tutustua jo etukäteen. Materiaalit on linkitetty kirjoitukseen.


Kutsu mukaan Metsähyvinvointiin!
Auta metsäalan ihmisiä löytämään tämä ihmisten ja koko alan hyvinvointia tukeva sivusto. Voit helposti vinkata haluamillesi ihmisille tämän uutiskirjeen alla olevasta "Kutsu mukaan" -linkistä. Muista myös juuri avatut sosiaalisen median kanavat!

Hyvää juhannusta ja aurinkoista kesää!

Uutiskirjeeseen ei voi vastata.


Email Marketing Powered by Mailchimp